Przycupnę i poczytam
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:iwoo1 pisze:To zostanie ten jeden starszy kocik, on tam zginie!
Może jego też ktoś weźmie, nie można go tam zostawić, psy go zagryzą. On jest starszy, ale to też maluch - ma dopiero 2 miesiące i njwiększą szansę na adopcję, bo jest zdrowy.
nie zostanie, Iwonko w razie co, jak będą tamte jechać do Warszawy zabierze się z nimi
agula76 pisze:jo.anna pisze:nie ma sprawy, jutro zrobię wydarzenie na ślepki, obejdę fundację i pieniądze trafią bezpośrednio to DT
ale już strasza skarbówka
a najlepsze jest to ze napisali na fb ze szukają domków....a nie znaleźli an jednego...wszystkie kotki poszly na dt z miau ...
to wydarzenie jest pod nich ..wezcie mi skasujcie tego fb bo się rozlece
Ania - daruj sobie narazie fb- zrób watek funduszowy na miau na tych 5
jo.anna pisze:ja pitole, ale syf się tam zrobił, mi to już ręcę opadają
agula76 pisze:
czyli Lidka która zabrała im 4 kociaki jest dla nich jest tylko frustratka , ja tez ...wychodzi na to ,ze nic tam nie można powiedzieć na nie KOMUNA
iwoo1 pisze:puszatek pisze:iwoo1 pisze:To zostanie ten jeden starszy kocik, on tam zginie!
Może jego też ktoś weźmie, nie można go tam zostawić, psy go zagryzą. On jest starszy, ale to też maluch - ma dopiero 2 miesiące i njwiększą szansę na adopcję, bo jest zdrowy.
nie zostanie, Iwonko w razie co, jak będą tamte jechać do Warszawy zabierze się z nimi
Do kogo Basiu?
CatAngel pisze:agula76 pisze:jo.anna pisze:nie ma sprawy, jutro zrobię wydarzenie na ślepki, obejdę fundację i pieniądze trafią bezpośrednio to DT
ale już strasza skarbówka
a najlepsze jest to ze napisali na fb ze szukają domków....a nie znaleźli an jednego...wszystkie kotki poszly na dt z miau ...
to wydarzenie jest pod nich ..wezcie mi skasujcie tego fb bo się rozlece
Ania - daruj sobie narazie fb- zrób watek funduszowy na miau na tych 5
Bo te osoby które o tym pisały zawsze tak straszą![]()
A szanowna M... C... siedzi na kolejny koncie fbjo.anna pisze:ja pitole, ale syf się tam zrobił, mi to już ręcę opadają
Trzymaj sie twardosą gorsze rzeczy na fb
agula76 pisze:
czyli Lidka która zabrała im 4 kociaki jest dla nich jest tylko frustratka , ja tez ...wychodzi na to ,ze nic tam nie można powiedzieć na nie KOMUNA
Zwęszyli kase, ale im Lidka zabrała koty. Bo w sumie po co fundusze na malce mają przez Fundacje przechodzić jak moga bezpśrednio do dt iść
CatAngel pisze:Mieć dwa lub więcej kont na fb to juz choroba
agula76 pisze:CatAngel pisze:Mieć dwa lub więcej kont na fb to juz chorobazauważyłam ze trzepie z różnych kont ta sama osoba...nie znosi krytyki wszystko kasuje , obraża jest arogancka
agula76 pisze:A GDZIE JEST KU....WOLNOSC SLOWA
agula76 pisze:Pusiu pisza ze może ktoś wezmie tego ostatniego kota
zobaczymy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wojtek i 54 gości