Były sobie kotki cztery-RYSIA, PYSIO i KOKO i GUMIŚ cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 27, 2013 18:45 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

Kociara82 pisze:
kalair pisze:Kokuniu, Malusiu słodka! :D :1luvu:
Witajcie Kochane!

no jest slodka, ale zeby nie bylo-pozostale kociaste tez sa slodziasne, przeciez, nie? :1luvu: :1luvu: Pysionek jak byl slodziakiem jak byl kocim oseskiem, tak i teraz jest cudniasty :1luvu:
Rysia pewnie tez byla sliczna malenka kiciunia, a teraz to duza, bardzo piekna kocia dama :)

Pysionek to największy miziak :1luvu: sam wskakuje na kolanka żeby tarmosić i miętolić :D
Koko jak rozespana to przychodzi na mizianko :D
A Rysia jak ma humor :lol:

oj et moje dzieciaki, kocham je nad życie :1luvu: :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw cze 27, 2013 18:46 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

Kociara82 pisze:
agusialublin pisze:
Ciocia ja jus 1 rocek będę miała w lipcu wies :lol:

nie, nie wierze, ona juz taka duza jest?! Ja ciagle mysle, ze ona ma tak max 8-9 m-cy, choc w zasadzie wyglada na 6... ale ten czas leci szybko...

no ja też :D
ona taka malutka i ciągle mi się wydaje ze to dzieciątko a nie dorosły kotuś :D
Obrazek

agusialublin

Post » Czw cze 27, 2013 18:48 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:
agusialublin pisze:
kalair pisze:Kokuniu, Malusiu słodka! :D :1luvu:
Witajcie Kochane!

Ceść Ciocia :1luvu:

Ciocia ja jus 1 rocek będę miała w lipcu wies :lol:

To już prawie dorosła kotusia z ciebie! :D :D :D

nom :D
ale i tak duza mówi ze jestem jej małą dziewcynką :lol:

Zuzia ma 6 latek a Pola 2 latka ale też są moimi kochanymi małymi dziewczynkami :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw cze 27, 2013 18:49 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

Witaj, Koko malusieńka :) Czy wiesz, że z racji wieku mogłabyś być moją pra-pra-pra-prawnuczką?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw cze 27, 2013 18:51 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

no coz... to jest "efekt uboczny" :wink: wielkiej milosci do kotow, ze nawet jak beda mialy 10 i parenascie lat-to dla swoich Duzych beda wciaz malymi kocimi dzieciaczkami

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw cze 27, 2013 18:51 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

MaryLux pisze:Witaj, Koko malusieńka :) Czy wiesz, że z racji wieku mogłabyś być moją pra-pra-pra-prawnuczką?
Inka

8O
Inka to ile Ty mas latek 8O 8O
Obrazek

agusialublin

Post » Czw cze 27, 2013 18:54 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

agusialublin pisze:
MaryLux pisze:Witaj, Koko malusieńka :) Czy wiesz, że z racji wieku mogłabyś być moją pra-pra-pra-prawnuczką?
Inka

8O

We wrześniu skończę siedem :)

MaryLux

Post » Czw cze 27, 2013 18:55 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

MaryLux pisze:
agusialublin pisze:
Inka

8O

to młodo wyglądas jak na swój wiek Inusia :D :ok:
Obrazek

agusialublin

Post » Czw cze 27, 2013 19:05 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

Kociara82 pisze:no coz... to jest "efekt uboczny" :wink: wielkiej milosci do kotow, ze nawet jak beda mialy 10 i parenascie lat-to dla swoich Duzych beda wciaz malymi kocimi dzieciaczkami

a żebyś wiedziała :D
to nasze maleństwa i zawsze będą naszymi malutkimi dzieciaczkami :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Post » Czw cze 27, 2013 19:06 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

agusialublin pisze:
MaryLux pisze:
agusialublin pisze:
Inka

8O

Pewnie nie zechcesz się już ze mną bawić...

MaryLux

Post » Czw cze 27, 2013 19:06 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

MaryLux pisze:
agusialublin pisze:
Inka

8O

e tam, mlodziutka jeszcze jestes, Ineczko :)
agusialublin pisze:

tez tak mysle :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw cze 27, 2013 20:30 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

Koko, oglądnęłyśmy se wasze piąkne fotki i Duzia zaczęła wspominkować. Że Ofelku wzięła jak Ofelku była mała malutka i mieściła się w łapce Duziej i Ofelku ma fotki jak była malutka. A ja to nie mam, bo mię Duzia znalazła pode śmiotnikiem jak byłam starsiejsza, bo miałam chyba pół roczku. Ale niezadługo będą moje urodzinki i może mię Duzia coś smacznego da na urodzinki...
Małe Ciorna Carmen rozmarzona

Duża se bimba, wcale się nami kotkami nie zajmuje. Albo puzele układa, albo gdziesik jeździ okropecznie daleko, albo łazi po nocy a jak wraca to niucha opcym kotem. I jeszcze marudzi że się przeziębiła i kicha. Niech idzie do ludziowego weta coby jej skłuł dupsko tak jak mi jak byłam chorutka. I niech popaczy jak to boli :evil:
Książniczka Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw cze 27, 2013 20:38 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

MB&Ofelia pisze:Koko, oglądnęłyśmy se wasze piąkne fotki i Duzia zaczęła wspominkować. Że Ofelku wzięła jak Ofelku była mała malutka i mieściła się w łapce Duziej i Ofelku ma fotki jak była malutka. A ja to nie mam, bo mię Duzia znalazła pode śmiotnikiem jak byłam starsiejsza, bo miałam chyba pół roczku. Ale niezadługo będą moje urodzinki i może mię Duzia coś smacznego da na urodzinki...
Małe Ciorna Carmen rozmarzona

Duża se bimba, wcale się nami kotkami nie zajmuje. Albo puzele układa, albo gdziesik jeździ okropecznie daleko, albo łazi po nocy a jak wraca to niucha opcym kotem. I jeszcze marudzi że się przeziębiła i kicha. Niech idzie do ludziowego weta coby jej skłuł dupsko tak jak mi jak byłam chorutka. I niech popaczy jak to boli :evil:
Książniczka Ofelja

Karmenka to ja Ci jus zyce kolezanecko moja wsytskiego naj naj lepsego :1luvu: dużo zdrówka i smakołyków :D
Ja tes byłam malutka jak mnie duza wzięła ale Rysia była jus prawie duza i tes nie ma zdjęciów :cry:
:1luvu: :1luvu:

Ofelcia to Ty psylatuj do nas to się razem pobawimy :ok: :D mówie Ci ale będzie wesoło :D :D
A wies co, nasa duza to tes casami jakos tak dziwnie pachnie 8O jakimiś innymi kotkami 8O dziwne 8O
no dobze mówis, jak jej ludziowy vet skuja dupsko to zobacy jak to jest jak nas vet kuja :mrgreen:
mnie tes kiedyś taki vet kujał :cry: oj bolało :cry:

Ale Wy jesteście fajoskie dziewcyny :1luvu: :ok:
Obrazek

agusialublin

Post » Czw cze 27, 2013 20:49 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

Dziąkuję za życzonka. A może pszytuptasz na moje urodzinki? Ftedy Duzia kupi Duzio mnaimuśnego miąska...
Mała Ciorna Carmen znuf rozmarzona

Koko, ja przytuptam szybciutko się pobawiać bo nudzę się okropecznie, miauczę ci. Duża kicha, pokaszluje, jęczy i jak się z nami pobawią to zaraz marudzi że ma nos zatkany i się zdysza. To niech se tego nosa odetka :evil:
Książniczka Ofelja sfochowana na Dużą
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt cze 28, 2013 12:03 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO i GUMIŚ cz.2

Hejka Aguś i kotki! Jak tam przy tej niefajnej pogodzie? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]