maciejowa pisze:MaryLux pisze:Mryczór. Nareszcie trochę cieplej
Cześć Inuś! U nas też cieplej. Wiatr na wieczór ustał, Duża pozwoliła na balkonie poszaleć. Ciekawe jak będzie jutro![]()
Trójeczka
Zamówiłam słoneczko
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:MaryLux pisze:Mryczór. Nareszcie trochę cieplej
Cześć Inuś! U nas też cieplej. Wiatr na wieczór ustał, Duża pozwoliła na balkonie poszaleć. Ciekawe jak będzie jutro![]()
Trójeczka
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:Mryczór. Nareszcie trochę cieplej
Trójeczka
Zamówiłam słoneczko
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:Mryczór. Nareszcie trochę cieplej
Trójeczka
Zamówiłam słoneczko
To super! Nasza Duża idzie jutro na imprezę z Fundacji Młodszych. Mają podsumowywać rok terapeutyczny. Byłoby fajnie gdyby jej futro na głowie nie zmokło.
T.
MaryLux pisze:mmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Patikujek pisze:Mój ciężki tydzień mija, więc słoneczko też już pojawić się powinno. Czas mu daję góra do soboty a potem nie ma zmiłuj musi być bo ja urlop zaczynam
maciejowa pisze:Nie przejmuj się Fasolko. Wskakuj w ciapąg i przyjeżdżaj do nas. Tośka się gania z Marceliną a ja próbuję się zdecydować w czyim łóżku będę dzisiaj spał!
Łatek
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, pibon i 17 gości