Kocia rodzinka na balkonie. Pani ['] Pan ['] została kotka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 27, 2013 16:25 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, nim zginą.

ok :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw cze 27, 2013 16:47 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, nim zginą.

Super ze sie udalo teraz tylko trzeba mamuske ciachnac zeby zaraz kolejnej 4ki na balkonie nue było
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Czw cze 27, 2013 17:20 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, nim zginą.

Goyka pisze:Super ze sie udalo teraz tylko trzeba mamuske ciachnac zeby zaraz kolejnej 4ki na balkonie nue było

Mamusia na wtorek zapisana na sterylkę.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw cze 27, 2013 18:23 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Suuuuuuuper!!!! Kawal dobrej roboty Aniu a jak malce?
Obrazek

Goyka

Post » Czw cze 27, 2013 19:22 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

wow ale super wiadomość :dance:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw cze 27, 2013 21:00 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Kociaczki już odwiezione do Łodzi. :ok:
Mają super tymczas, a nowi opiekunowi serce do zwierząt, dziękuję. :1luvu: :cry: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw cze 27, 2013 21:04 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Aniu, jestem pełna podziwu dla Ciebie, nie wiem jak to się stało, że w ostatniej chwili znalazł się dla nich domek ale najważniejsze, że są bezpieczne, mają ciepło i co jeść. :1luvu: :1luvu: :1luvu: super :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Czw cze 27, 2013 21:11 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

... ufff!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Czw cze 27, 2013 21:13 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Kolejne cztery kocie życia uratowane :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw cze 27, 2013 21:31 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Również bardzo się cieszę, że wszystkie kotki już bezpieczne!
A jak tam "mój" kotek? Ma jajeczka? :oops:
Lepiej, żeby miał, bo już mu zorganizowałam wielką podróż...
Obrazek
"One cat just leads to another." - Ernest Hemingway

pirulasińska

Od: Pon mar 19, 2012 15:08

Post » Czw cze 27, 2013 21:40 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Obrazek

Aniu i wszyscy pomagający :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Czw cze 27, 2013 21:46 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

pirulasińska pisze:A jak tam "mój" kotek? Ma jajeczka? :oops:
Lepiej, żeby miał, bo już mu zorganizowałam wielką podróż...

Oczywiście wszystko ładnie pięknie, ale to co dzisiaj zostało ustalone w lecznicy w sprawie płci
marmurek - dzyndzynka
czarny - dzyndzynka
z plamką na nosku - dzyndzynka
i ta-ten nie do końca ustalona płeć :(

Obrazek

po prawo 3 dziewuszki a po lewo obojniak?
Obrazek

Za tydzień, dwa ponownie wizyta w lecznicy i może wtedy uda się już ustalić płeć.

Zrozumiem Renatko, jak nie zechcesz teraz żadnego kotka. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw cze 27, 2013 21:52 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

A dlaczego musi byc chłopczyk? A ten co byl z parkingu zabrany solo to nie byl chłopczyk? On ma juz ds?
Obrazek

Goyka

Post » Czw cze 27, 2013 22:35 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Aniu, Ty jesteś niesamowita dziewczyna :lol: Jakie one są słodkie bidulki. Wreszcie będą miały dach nad łepetynką i mięciutko pod pupką. Mamusi żal bo ona też taka ładniusia. Nie wiesz czy pozwolą jej tam pomieszkiwać na balkonie. Jeżeli tak to może na budkę styropianową się zgodzą, Lato zleci i co będzie tam marzła zimą. Zrób jej proszę zdjęcia jak będzie w lecznicy, może wkleję na wydarzeniu, może ktoś.... :ok:
No i proszę o decyzję czy nadal mam utrzymywać wydarzenie, zainteresowania nie ma :( pomimo moich codziennych apeli o dom. Gdyby były jeszcze zdjęcia koteczków z bliska to poproszę do wklejenia na fb.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw cze 27, 2013 22:40 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Aaaaaaaaaaaa :placz: Same baby! Nie wierzę :placz:

Goyka, chłopczyk, bo mam już trzy baby, w tym jedną zazdrośnicę, i boję się, że dodanie czwartej do stada spowoduje przekroczenie jakiejś masy krytycznej i zaczną się wojny międzykocie. Bardzo bym nie chciała ich unieszczęśliwić. Dlatego kombinowałam, że jeśli kiedykolwiek zdecyduję się powiększyć stado, to będzie to kocurek. Byłaby większa szansa, że go zaakceptują, chociaż też nic nie jest pewne...

Anna61, proszę daj mi znać, jeśli ten czwarty okaże się kocurkiem. Przygarnę go wtedy na pewno, ale na dziewczynkę jednak się nie zdecyduję... Tak mi przykro... :cry:
Obrazek
"One cat just leads to another." - Ernest Hemingway

pirulasińska

Od: Pon mar 19, 2012 15:08

[poprzednia][następna]