Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamaja4 pisze:Kamakolo pisze:No i tu mi sie włącza tryb pięciolatka: ja tak nie chcę i się nie godzę na to!
Nie po to je brałam,żeby uśmiercićMam wyrzuty sumienia,zawsze człowiek sobie wypomina,że mógł coś zrobić inaczej.Ale tego wypadku nie rozumiem,nie pojmuję.
takiego najbiedniej wyglądającego, tzn wyglądającego na zdjęciu na najbardziej potrzebującego pomocy i pilnego domuTanundA pisze:dziś może uda mi się coś ukulać ale to też hm wieczorem jak uda się zrobić dobre zdjęcie
p.s którego małego proponujecie by na niego zbierać pieniążki?
Kamakolo pisze:Na smarownego gonarowca - tego ulubieńca od Julity? On wygląda naparwdę mało wyjściowo...
Kamakolo pisze:Na smarownego gonarowca - tego ulubieńca od Julity? On wygląda naparwdę mało wyjściowo...
Korciaczki pisze:Do ogłoszeń małych nie muszą być chyba zdjęcia aktualnych małych, małe i tak przeważnie szybko się zmieniają
Tu album ze zdjęciami kociąt z poprzednich lat:
https://picasaweb.google.com/1052504258 ... suL-2o_qPw
edit: Tania, ogł Kareno i Kortiny robiła ta sama osoba, któa wystawiła Szkaradkę, to ktoś z fb niekochanych chyba
Ja mu mięska nagotowałam, dołożyłam Bio-gen do niego
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, niafallaniaf, puszatek, quantumix i 141 gości