Morelowo-Migdałowo ; niespotykanie spokojne koty..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 26, 2013 10:26 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Zdjęcia Migdała śliczne - aż miło popatrzeć :D .

Dziś przyszłam do pracy w jesiennym płaszczu, bo ktoś ukradł lato :( .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro cze 26, 2013 13:22 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Obrazek
z serii - śniadanie :mrgreen:
Morelka ma mniej zdjęć bo jest mnie rozrywkowa, więcej czasu spędza w wyrze, a nie zawsze mam aparat pod ręką jak akurat postanowi się powygłupiać.
Poza tym ją można pooglądać na żywo, jak się przyjdzie , a Migdała tylko na zdjęciach :lol:

Lato ukradli i nic nie wskazuje na to by chcieli oddać. Te upalne dni chyba je wyczerpały. Jestem zrozpaczona :crying:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro cze 26, 2013 15:25 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

:!: :!: :!:
Nic nie mogę :cry: , ale moze ktoś może cokolwiek..
viewtopic.php?f=1&t=154206
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro cze 26, 2013 18:13 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Ooo, zdjęcia! Ile zdjęć :D
I jaki fajny jęzorek!
morelowa pisze:Poza tym ją można pooglądać na żywo, jak się przyjdzie , a Migdała tylko na zdjęciach :lol:

:lol:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Śro cze 26, 2013 20:08 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Dzięki za zamawianie i kciuki. :D
Pogoda może nie była najlepsza, ale tylko popadywało, lać zaczęło dopiero wieczorem.

Wynik może nie jest powalający, ale trzy kotki już nie urodzą. Uff...
Tym bardziej, że musiałyśmy omijać te karmiące, a większość karmiąca. :(

Zdjęcia obejrzałam. Morelowa masz nie tylko spokojne ale i piękne koty.
A tak nie wymawiając, to jak szukałam zdjęcia Migdała do konkursu,
to połowę twojego wątku przewertowałam zanim jedną znalazłam.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro cze 26, 2013 20:11 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

kotika pisze:Wynik może nie jest powalający, ale trzy kotki już nie urodzą. Uff...

Super :ok:
kotika pisze:A tak nie wymawiając, to jak szukałam zdjęcia Migdała do konkursu,

I to moim zdaniem jest skrajne zaniedbanie ze strony morelowej :twisted:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Śro cze 26, 2013 20:37 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Revontulet pisze:
kotika pisze:Wynik może nie jest powalający, ale trzy kotki już nie urodzą. Uff...

Super :ok:
kotika pisze:A tak nie wymawiając, to jak szukałam zdjęcia Migdała do konkursu,

I to moim zdaniem jest skrajne zaniedbanie ze strony morelowej :twisted:

To nie tak - Migdał nieśmiały chłopak jest więc morelowa go nie chce straszyć cykaniem aparatu 8) . Ale śliczny jest, podobnie Morela :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Śro cze 26, 2013 20:49 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

:D
E, tam - połowę wątku... On się jakoś specjalnie nie zmienia, więc niby co? Aparatu fakt, nie lubi, więc włączam w innym pomieszczeniu bo mu się coś źle kojarzy ten dźwięk-zaśpiew taki jakiś przy wysuwaniu obiektywu 8O
A było się do mnie zwrócić, bo na dysku to mam sporo i po kolei - nie trzeba szukać.
Powiedzmy inaczej - Migdał jest fotogeniczny jak każdy kot. Śliczny nie jest .. wypłoszowaty nadal. Długi - co uważam za defekt na urodzie u kota :mrgreen: , pająkowaty.. Ale potrafi być miły :D

wczesną wiosną, lampa nie zadziałała :roll:
Obrazek

Kotika - dzielna jesteś :ok:
Te karmione młode też będzisz łapać później?

Obrazek

morelowa

Post » Śro cze 26, 2013 21:19 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Nie jest długi, to jedyny znany mi kot, który wpisuje się w kwadrat, a nie prostokąt. :D

Niestety nie będę łapać kociąt. :( Maluchy, które u nas są, już mają pod górkę.
Zbliżają się wakacje, nikt nie dzwoni. Nawet nie chcę myśleć, że ich nie wyadoptuję.
Nie mogę sobie pozwolić na kolejne kociaki, które nie znajdą domu. :(
Najgorsze jest to, że ponieważ się oziębiło, kk się objawił.
Dziś maluszek, tak na oko trzytygodniowy, który cały czas próbował dorwać się do cyca mamy,
już miał oczko jedno załzawione, a drugie lekko sklejone w kąciku.
Jeśli lato nie wróci, część kociąt zapłaci za to. Dobrze jeśli będzie to tylko oczko.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw cze 27, 2013 7:15 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Może był Migdał kwadratowy , ale się wyciągnął - ma długie łapy i sam jest długi. Powinien się nazywać Sznurek :wink:

Dalszego ciągu Kotika, postu, nie mam siły komentować nawet. Poszłabym sobie do kąta popłakać gdyby to coś miało dać, a tak to nic.. :(

Obrazek

morelowa

Post » Czw cze 27, 2013 7:19 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Lato wróci - co prawda nie tak gorące jak byśmy chcieli, ale jest już tuż, tuż :ok: . Maluchy się wyadoptują i nie rozłożą na poważnie :ok: :ok: Po prostu musi być dobrze :ok: :ok: :ok:

Alienor

Post » Czw cze 27, 2013 8:52 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Alienor pisze:Lato wróci - co prawda nie tak gorące jak byśmy chcieli,

i bardzo dobrze bo ekstremalne upały po 36 stopni to nie dla mnie :wink:

Alienor pisze:Maluchy się wyadoptują i nie rozłożą na poważnie :ok: :ok: Po prostu musi być dobrze :ok: :ok: :ok:

Też za to potrzymam :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw cze 27, 2013 9:35 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Niestety :(
Ale poza tym lista życzeń , pod którą można się podpisać :ok:

Obrazek

morelowa

Post » Czw cze 27, 2013 10:50 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:

Niestety :(

Taaaa, kolejny raz jak wreszcie wyjadę z kocurami na letnisko okaże się, że lepiej to już bylo :roll: :twisted: :twisted:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Czw cze 27, 2013 15:42 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze::D

Powiedzmy inaczej - Migdał jest fotogeniczny jak każdy kot. Śliczny nie jest .. wypłoszowaty nadal. Długi - co uważam za defekt na urodzie u kota :mrgreen: , pająkowaty.. Ale potrafi być miły :D

wczesną wiosną, lampa nie zadziałała :roll:
Obrazek

taki fajny kot, a marudzi ciocia , a co byś chciała, żeby wyglądał jak nadmuchany, wtedy byłby ...Obrazek :D

miej to zdjęcie(jest super :ok: ) pod ręka, za jakiś czas mamy nowy konkurs :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

[poprzednia][następna]