Ale zimno jakoś - może

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:O teraz znacznie stabilniej![]()
Ale zimno jakoś - może![]()
na rozgrzewkę
Ewa L. pisze:U nas od samego rana siąpi coś w postaci dużej mżawki przechodzącej w kapuśniak. Wilgoć przeszywa do kości.Do tego wiatrzysko wieje i ogólnie jest do kitu.Jak wróciłam z pracy musiałam zdjąć z siebie wilgotne ciuchy bo było mi zimno.Powinnam zamieść kudełki i umyć podłogę ale mi się nie chce.Przez tą wilgoć bolą mnie stawy i kolana.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:U nas od samego rana siąpi coś w postaci dużej mżawki przechodzącej w kapuśniak. Wilgoć przeszywa do kości.Do tego wiatrzysko wieje i ogólnie jest do kitu.Jak wróciłam z pracy musiałam zdjąć z siebie wilgotne ciuchy bo było mi zimno.Powinnam zamieść kudełki i umyć podłogę ale mi się nie chce.Przez tą wilgoć bolą mnie stawy i kolana.
Ty sobie usiądź i odpocznij![]()
a miotełkę i szufelkę daj w łapki dziewczynkom i niech zamiatają
MB&Ofelia pisze:Przyłączam się !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Właśnie sobie grzańca zrobiłam, z imbirem i cynamonem, bo mnie coś gardło pobolewa i jakby w nosie kręciło![]()
MB&Ofelia pisze::piwa:![]()
![]()
Nie mogę iść po drugiego grzańca bo Mała Czarna śpi przytulona do moich pleców
Ewa L. pisze:barbarados pisze:A ja do pracy na nockę![]()
Lepiej niech nie każą ci chuchać
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:A ja do pracy na nockę![]()
Uważaj, bo dyscyplinarka za to!
Ewa L. pisze:U nas od samego rana siąpi coś w postaci dużej mżawki przechodzącej w kapuśniak. Wilgoć przeszywa do kości.Do tego wiatrzysko wieje i ogólnie jest do kitu.Jak wróciłam z pracy musiałam zdjąć z siebie wilgotne ciuchy bo było mi zimno.Powinnam zamieść kudełki i umyć podłogę ale mi się nie chce.Przez tą wilgoć bolą mnie stawy i kolana.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:U nas od samego rana siąpi coś w postaci dużej mżawki przechodzącej w kapuśniak. Wilgoć przeszywa do kości.Do tego wiatrzysko wieje i ogólnie jest do kitu.Jak wróciłam z pracy musiałam zdjąć z siebie wilgotne ciuchy bo było mi zimno.Powinnam zamieść kudełki i umyć podłogę ale mi się nie chce.Przez tą wilgoć bolą mnie stawy i kolana.
Ty sobie usiądź i odpocznij![]()
a miotełkę i szufelkę daj w łapki dziewczynkom i niech zamiatają
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:A ja do pracy na nockę![]()
Uważaj, bo dyscyplinarka za to!
Z zazdrości![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 154 gości