Anna61 pisze:Byłam na kontroli z Tolą i jest wszystko dobrze, szwy zdejmujemy gdzieś za tydzień.
Tak trzymaj Toluniu
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Sprawdziłam Toli brzuszek i zobaczyłam gulę wielkości mirabelki przy szwie. Wczoraj jak wetka ją podniosła to mogła to przeoczyć, bo ja dzisiaj sprawdziłam ją jak leżała i się rozciągała. Kiedyś miałam już taki problem z kotkiem, ropa była ściągana.
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
A Boluś przed chwilą miał taki atak kaszlu duszącego, że aż go rzucało i Tola poszła go ratować. Też ma pewnie te wżery w gardle po przebytych chorobach na wolnosci i dlatego tak się dzieje.
Zobaczcie cioteczki jakie podobieństwo jest do Lolusia['] kotki z tego wątku które wczoraj odwiozłam na tymczas viewtopic.php?f=1&t=153975 nie ukrywam, że łzy miałam w oczach...................
Byłam dzisiaj z Tolą na zdjęciu szwów i jest wszytko dobrze z brzuszkiem. Niestety te jej dziąsła nadal są czerwone i pani doktor powiedziała, że dobrze, że dziąsła a nie dalej na języku czy gardziołku.
Aniu śledzę Twoje wątki, podczytuję systematycznie. Myślami jestem z Wami( na razie tyle mogę Ja też mam malucha na tymczasie a córka drugiego, na ogródku zostały jeszcze 3 śliczne kocurki. Za dużo tej biedy zwierzęcej ostatnio a jeszcze więcej bezmyślności ludzkiej Ogłaszałaś już Bolusia i Tolę?
, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?