Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
No cóż - byłam tylko raz Za to w dobrym towarzystwie, świetnie się bawiłam i mimo że nie raz przemokłam i zmarzłam, to wcale się nie przeziębiłam W Warszawie po kilku takich dniach byłabym na bank chora Gdzieś powinnam mieć jeszcze papierowe zdjęcia chyba kilkunastometrowych fal, w każdym razie były wysoko nad falochronami. Nigdy wcześniej ani później czegoś takiego nie widziałam, na żywo oczywiście. I w Ustce jest fajna winiarnia i herbaciarnia Szkoda, że dojazd taki se.
Prawda strasznie malo ,zwlaszcza jak sie wie,ze Kicorek swietne foty robi cudzym kotom
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Czasu mało Nawet coś tam mam chyba porobione, tylko nie mam kiedy nad tym usiąść. Ale się postaram.
Diablik demoralizuje mi grzeczne kotki Wstawiłam dziś zmywanie, a jak zmywarka skończyła, to ją otworzyłam, wysunęłam dolny kosz i tak zostawiłam, żeby naczynia wystygły i obeschły.
Za jakiś czas wchodzę do kuchni i cóż widzą moje piękne oczy? Wyskakującą ze środka jak diabeł z pudełka Wilmę, a zaraz za nią Diablika
Udusiłabym, ale przestępcy zbyt szybko się zmyli
Ostatnio edytowano Śro cze 12, 2013 12:40 przez Kicorek, łącznie edytowano 1 raz
Dla lubiących zdjęcia kosmitów - małe cofnięcie się w czasie i domowe fotki znajomych maluchów:
Oraz moja niunia balkonowa:
Organizacja zakładki z galeriami zdjęć na stronie www została niedawno zmieniona - na znacznie bardziej czytelną, moim zdaniem
Po tej zmianie usunęłam niepotrzebnie nieco fotek, bo nie zauważyłam, że jestem nie tam, gdzie trzeba Ale już je uzupełniłam i chyba jest wszystko, co było do tej pory A reszta powolutku będzie się dodawać
Kicorek pisze:Dla lubiących zdjęcia kosmitów - małe cofnięcie się w czasie i domowe fotki znajomych maluchów:
ach jakie cudo mogłabym mieć
na jednej z wystaw poprosiłam o możliwość potrzymania i tym bardziej juz wiem, że mogłabym mieć
Wbrew pozorom Różowy nie jest sfinksem, tylko devonkiem Maluchy na zdjęciach miały niecałe 3 miesiące, jeśli dobrze pamiętam. Wszystkie są bardzo słodziutkie, do schrupania
Na mojej działce kwitną goździki brodate, w kilkunastu kolorach i pachną cudownie. Kwitną też inne goździki i kwiatki, których nazwy nie znam. A niedługo zakwitną malwy i floksy
Poniżej mała próbka - pstrykane na szybko, bo robota "w polu" czekała
Mam nadzieję, że nie zanudzam tymi fotkami, ale lubię kwiaty