Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No jak nie poszalałam - przecież jest i to nawet dobrej płciMysza pisze:Mamy dwie liliowe tricolorki (j03), dwa rude bikolory (d03), czekoladową bikolorkę (b03), liliowego bikolora (c03)
Jak widać wszystko z bieląTatuś poszalał, bo szanse na biel były oczywiście 50%
![]()
Jak widać też nie poszalał z czekoladą![]()
TZet mówi, ze "jakas popsuta ta czekolada"ewkaa pisze:No jak nie poszalałam - przecież jest i to nawet dobrej płciMysza pisze:Mamy dwie liliowe tricolorki (j03), dwa rude bikolory (d03), czekoladową bikolorkę (b03), liliowego bikolora (c03)
![]()
![]()
ewkaa pisze:Kciuki za Ciebie, Myszątko, Vanilke i jej brzdące
Mysza pisze:Mamy dwie liliowe tricolorki (j03), dwa rude bikolory (d03), czekoladową bikolorkę (b03), liliowego bikolora (c03)
![]()
Pomysłów na imiona brak, więc możecie proponowaćLitera obojętna byle jedna, 3 baby, 3 facetów.
cdn bo idę spać
Mysza pisze:TZet mówi, ze "jakas popsuta ta czekolada"ewkaa pisze:No jak nie poszalałam - przecież jest i to nawet dobrej płciMysza pisze:Mamy dwie liliowe tricolorki (j03), dwa rude bikolory (d03), czekoladową bikolorkę (b03), liliowego bikolora (c03)
![]()
![]()
![]()
A gdzie b, h, h03 do wyboru?![]()
W sumie rude też są genetycznie czekoladowe, tylko się kryją pod paskudnym kolorem futerka![]()
Oczywiście oba rude to największe pierdoły i wrzaskuny. Rudy Wycięty Tyłek jest na tyle wielką pierdołą, że mnie ciut martwi swoim jedzeniem
Mysza pisze:Fiołek, Floks, Fikus, Filodendron
Firletka, Funkia, Frezja, Fitonia, Forsycja, Fotergilla
???
Trzy berbecie otwierają oczy. W czwartej dobie zycia, przesada lekka, co?
Mysza pisze:Fiołek, Floks, Fikus, Filodendron
Firletka, Funkia, Frezja, Fitonia, Forsycja, Fotergilla
???
Trzy berbecie otwierają oczy. W czwartej dobie zycia, przesada lekka, co?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości