vanesia1 pisze:ab. pisze:MB&Ofelia pisze:Ja muszę jutro na gwałt kroić barfa, bo została mi tylko porcja na rano
Na gwałt powiadasz
Aga się coś rozbrykała dzisiaj![]()
![]()
oj za dużo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanesia1 pisze:ab. pisze:MB&Ofelia pisze:Ja muszę jutro na gwałt kroić barfa, bo została mi tylko porcja na rano
Na gwałt powiadasz
![]()
ab. pisze:vanesia1 pisze:ab. pisze:MB&Ofelia pisze:Ja muszę jutro na gwałt kroić barfa, bo została mi tylko porcja na rano
Na gwałt powiadasz
![]()
Koniec roku i mózg mi się przegrzewa
Dyktatura pisze:Monia nie przesadzaj z wymaganiami, a skoro jesteś gotowa na wszystko to trzeba się odezwać do twojej szwagierki co by nas (ab., MB&Ofelia, Ty i ja) przetargała trochę nad ziemią. O może by zrobiła taka akcję, że część dochodu ze sprzedaży wejściówek przekazana zostanie organizacji pro - zwierzęcej na karmę i leczenie chorych zwierząt. Patrz "koszalińskie" tymczasy
MB&Ofelia pisze:Na rzecz koszalińskich Ogonów to może bym nawet na jaką linę wlazłaTrzęsąc się jak galareta
Dyktatura pisze:ab. u Ciebie koniec roku a u mnie jutro obrona.Potem możemy się już spotykać na kawusię i pieszczoty z kociastymi.
MB&Ofelia pisze:No to za obronę!![]()
![]()
I za perspektywę kawusi!
![]()
![]()
Karena pisze:Nie ma sprawy
Tak poza tym zapraszamy z Dyktaturą w tę sobotę na festyn (co prawda nie my organizujemy, ale będziemy gościnnie z naszym kramem z kolczykami ręcznie robionymi). Festyn od godz. 17 za kościołem św. Kazimierza, blisko torów, przy stawkuBędzie można też postrzelać z łuku i zbić rycerza na kwaśne jabłko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, puszatek, Silverblue i 35 gości