Moderator: Estraven
wanilia03 pisze::1luvu: Jeszcze troszku i minusa nie będzie
wanilia03 pisze:W czwartek mam dosyć "ściśnięty " dzień ale postaram się zrobić zdjęcia paru rzeczy które chcę ofiarować na bazarek dla kotów Izymoże ktoś się skusi na coś i minus zniknie ?Będzie "mała czarna" jak nowa , bluzeczka Orsay jak nowa, bluzeczka H&M czerwona jak nowa . I coś tam jeszcze wyszukam .To są rzeczy które dostałam ale nie bardzo mi odpowiadają albo nie mam okazji ich zakładać bo nie prowadzę bujnego życia towarzyskiego
acha i buciki na obcasach będą , też założone parę razy bo po kontuzji kolana w zeszłym roku , nie bardzo mogę chodzić na obcasach
basidrak20 pisze:viewtopic.php?f=20&t=153415&p=9856820#p9856820
Z czasem dodam sukienkę założoną raz na mój cywilnyi kilka innych różnych rzeczy.
basidrak20 pisze:Poprawiłam
wanilia03 pisze:PodnoszęJutro parę rzeczy ode mnie na bazarek dla kotów Izy
skarbonka pisze:skarbonka pisze:skarbonka pisze:Kochani Iza musiała pożyczyć 320zł na pakiet Josery 24kg karmy bo koty nie maja suchego jedzonka, a niestety w tym ani następnym miesiącu prawdopodobnie nie będzie możliwości zakupu poprzez Vive! Mamy za duży minus. Teraz musimy zdobyć środki żeby oddać za zamówioną karmę. Bardzo prosimy, o pomoc w uregulowaniu zadłużenia.
na konto Izy wpłynęły następujące wpłaty:
kasia1568 30zł![]()
wanilia03 40zł![]()
za co pięknie dziękujemy![]()
pozostało na minusie 250zł
dotarła wpłata
kolendra_ 100zł![]()
dziękujemy z całego serca![]()
pozostało na minusie 150zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek, TomekiZancia i 202 gości