Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 24, 2013 10:58 Re: Bąbel & Spółka... Michaś-hiperkaliemia:(jedziemy do Wars

W drodze do Warszawy...
Obrazek

Nagroda za dzielność i wzorową postawę podczas wizyty u Pani doktor :wink:
Obrazek

A to Michaś w objęciach Pani Agnieszki Neski - Suszek :1luvu: To dzięki niej Michaś może być właściwie leczony i zdrowieć!!!
Obrazek
Pani doktor wyraziła zgodę na pokazanie fotek z pacjentem Michałem :wink: :D

Michaś baaardzo wdzięczny, ale już zniecierpliwiony :wink: :D
Obrazek

Droga do domu. Michaszek w cieniu dzięki kolorowej parasolce ulubionej Cioci Zosi :love: .
Obrazek

Już w domu - pierwsze polowanie na myszkę :D
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon cze 24, 2013 11:33 Re: Bąbel & Spółka... Michaś-hiperkaliemia:(jedziemy do Wars

Dobrze, że udało się wszystko tak sprawnie załatwić. Jesteście niesamowite!
Zdjęcie z parasolką jest rewelacyjne! :1luvu: Podkradam wszystko na FB.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pon cze 24, 2013 11:34 Re: Bąbel & Spółka... Michaś-hiperkaliemia:(jedziemy do Wars

Joasiu, powiem to, co w pierwszym smsie i odruchu przez telefon"kamień z serca, to "tylko" pnn"
- zatem można sobie wyobrazić, jakie myśli straszne i oczekiwania zasiane były w naszych sercach :strach:
dzielny mały misio :ok:
Joasiu, za drążenie ,intuicję, wiarę i parcie naprzód mimo kłód ,dzięki którym została postawiona diagnoza właściwa należy sie koci order uśmiechu , choć chyba nim jest właśnie zadowolony Michaś :lol: :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon cze 24, 2013 11:58 Re: Bąbel & Spółka... Michaś-hiperkaliemia:(jedziemy do Wars

Trzymaj się chłopie, jesteś w najlepszych rękach. Masz super opiekunkę, super wetkę i super wolę życia - musi być dobrze. :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon cze 24, 2013 12:56 Re: Bąbel & Spółka... Michaś- jest diagnoza, a to najważniej

No właśnie....
To trochę dziwne, że na wieść, iż to PNN nasza reakcja jest taka :dance:
Normalnie wariactwo jakieś

8O 8O 8O

Teraz byle do przodu.
:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon cze 24, 2013 15:38 Re: Bąbel & Spółka... Michaś-hiperkaliemia:(jedziemy do Wars

Bazyliszkowa pisze:Trzymaj się chłopie, jesteś w najlepszych rękach. Masz super opiekunkę, super wetkę i super wolę życia - musi być dobrze. :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok:
Michaś jest pięknym kocurkiem.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pon cze 24, 2013 16:52 Re: Bąbel & Spółka... Michaś- jest diagnoza, a to najważniej

Ależ on jest słodziaczek. :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon cze 24, 2013 17:24 Re: Bąbel & Spółka... Michaś- jest diagnoza, a to najważniej

Cudeczku kochany ciocia zamartwiała się o Ciebie, ale skoro Pani wet Neska stwierdziła,że nie jest tak źle to juz mi lepiej!!!! :P
Fotki boskie, zwłaszcza ta z parasolką-oczka Michasia powalają na kolana! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziewczyny kochane-jesteście wspaniałe-wszystkie :!: :!: :!: -Renifrowi oddzielne dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu: -on tak sie zawsze najeździ chłopina,że aż Mu współczuję!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto cze 25, 2013 8:55 Re: Bąbel & Spółka... Michaś- jest diagnoza, a to najważniej

Asi, bardzo serdecznie ściskam Michasińskiego...
A ja się pochwalę, że Michasio sam mnie zaczepiał i nawet stawał na dwóch łapkach żeby mi się oprzeć o kolana.
Michaszek w ogóle robił furorę w gabinecie i przed gabinetem.

Miał chłopak szczęście, że na ciebie trafił.
Musi być dobrze i już.

Asiek, ja musze wybiegać.
Odezwę się jak tylko będę dostępna (wiesz, że ja dziś na jakieś głupiej konferencji :oops: )
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 25, 2013 9:05 Re: Bąbel & Spółka... Michaś- jest diagnoza, a to najważniej

Ciociom Kochanym dziękujemy baaaaaardzo gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Michaś czuje się coraz lepiej, od czasu spadku potasu zaczął żyć :D Jest bardzo kontaktowy, miziasty i spokojny :1luvu: Ma też duży apetyt, niestety (dla mnie :wink: ) teraz je tylko mokre nerkowe jedzonko, pewnie boli go kiełek czekający na usunięcie :( Gdy już wyleczymy zakażenie dróg moczowych Michał będzie poddany narkozie i pozbawiony ząbka. Na szczęście mamy w Poznaniu znakomitego stomatologa z najnowocześniejszym sprzętem i najbezpieczniejszą "wziewką". Pani doktor ustaliła taką kolejność.

Jak wiecie Michaś jest w dalszym ciągu izolowany w sypialni, ale w miarę poprawy stanu zdrowia zaczniemy integrację. Pierwszy krok w tym kierunku za nami. Otóż wczoraj wieczorem do rudaska wybrała się ze mną PiPi. Prychała na niego zawzięcie, a gdy stwierdziła, że nie robi to na Michale żadnego wrażenia (jaki On kochany i mądry!!!) postanowiła wdrapać się do nas na łóżeczko. Oczywiście leżała po przeciwnej stronie niż Michaszek. Mruczała zadowolona, misiu również i tak sobie spaliśmy słodko :D

A teraz znakomite wieści o wynikach badań kontrolnych Józinka :dance: :dance2: Tarczyca wolna i całkowita w normie, morfologia i biochemia w normie, jonogram również. Jedynie cholesterol jest za wysoki, ale spadł od czasu ostatniego pomiaru. Musimy więc jeszcze sprawdzić trzustkę i jeśli wynik będzie dobry, na co bardzo liczę, będziemy po prostu systematycznie chłopaka monitorować żeby niczego nie przegapić :ok:
Przy tej okazji, po raz kolejny muszę podkreślić, że moja wetka jest cudowna, ufam jej całkowicie i wiem, że zawsze mogę na nią liczyć :1luvu: Niestety wyprowadziła się z Poznania, więc Michasia nie mogła prowadzić :( . Nim zajmuje się bardzo renomowany gabinet weterynaryjny, ale jak widać każdy może się pomylić... Tym bardziej dziękuję niebiosom za moją Panią Doktor Olę, która dba o wszystkie moje Ukochania, a tym samym o mnie :wink: :D Kiedyś nawet aparat USG przywiozła do mnie do domu, odpaliłyśmy go w łazience i zmaltretowałyśmy Sarusia :mrgreen: Każdemu życzę takiej wspaniałej opoki w opiece nad kotulcami!!!

Ponieważ dzisiaj leje strasznie, to postaram się wkleić kilka fot ze słonecznej jeszcze niedawno woliery - ku pokrzepieniu serc :wink: :D

Oooo, ulubiona Ciocia Michasia nadaje z Germanii 8)
Popracuj, odpocznij i wracaj do nas, Zosieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto cze 25, 2013 9:06 Re: Bąbel & Spółka... Michaś- jest diagnoza, a to najważniej

Bardzo się wzruszyłam....
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto cze 25, 2013 14:05 Re: Bąbel & Spółka... Michaś- jest diagnoza, a to najważniej

Asia będe dzisiaj dzwonić :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto cze 25, 2013 14:06 Re: Bąbel & Spółka... Michaś- jest diagnoza, a to najważniej

villemo5 pisze:Asia będe dzisiaj dzwonić :twisted:

:D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto cze 25, 2013 17:27 Re: Bąbel & Spółka... Michaś- jest diagnoza, a to najważniej

Zaglądam do Michaszka i cieszę się, że kocio lepiej się czuje i z Pipinką zawiera powoli znajomość! :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto cze 25, 2013 17:39 Re: Bąbel & Spółka... Michaś- jest diagnoza, a to najważniej

Ja tyż ogromnie się cieszę, że lepiej i lepiej...
Musiał ci Asiku spaść ogromny kamień z serca po tej niedzielnej wizycie u pani doktor, bo jeśli ja czułam się załamana i sponiewierana tymi informacjami o kocie to ty jako opiekunka.... ech...

Zaciskam kciuki jak najmocniej.
Jakoś wytrzymam w tech Niemczech chociaż ja tu jestem z innej bajki. Wszyscy zagarniturowani a ja "wieś tańczy i śpiewa"... jeszcze więcej kolorów niż zwykle na odegnanie smutków.

Michasiowi kochanemu do twarzy z parasolką, bo kolory są git a ... ładnemu we wszystkim ładnie.

Trzymajta się bo muszę wybiegać.
Trwamy Asik, c'nie? :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]