Trzeba zarobić na rozpieszczanie carewicza i królewny nerwuski.
I na gówniarzy...
Miłego dnia wszystkim życzę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
yooraskowo pisze:cudnie a co do sterylek i kastracji znam wetke pasjonatke ktora kastruje za smieszne pieniadze ( Lodz) np kocur 30 zl
yooraskowo pisze:cudnie a co do sterylek i kastracji znam wetke pasjonatke ktora kastruje za smieszne pieniadze ( Lodz) np kocur 30 zl
vailet pisze:yooraskowo pisze:cudnie a co do sterylek i kastracji znam wetke pasjonatke ktora kastruje za smieszne pieniadze ( Lodz) np kocur 30 zl
U nas teraz czerwiec-lipiec Animals daje talony bezpłatne nawet dla kotów rasowych czy w typie. Nie ważne czy z adopcji czy nie byle młodych nie było. Niestety na fejsie mi nie odpowiadają gdy zapytałam czy w mojej klinice też mogę zrobić sterylkę. Jak na złość chlamydiaPsy mają tylko zniżki lecz nie wiem ile, koty za darmo. Znam szefową, ale ona z moją mamą się ścieła
Jeszcze troszkę jest czasu może uda mi się zdobyć talon pod warunkiem że wet ucha domowej kotce nie utnie bo uczepiła się ta Pani tego
Rozumiem bezpańskie muszą tak mieć lecz domowe po co?
Wasia Ty jeszcze nas przeżyjesz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i cieszę się że Kropka zdrowa choć testy za kilka miesięcy lepiej powtórzyć bo wirus długo jest ukryty. Mam nadzieję że testy wyjdą Kropce takie same i Wasi negatywny bo trzeba koniecznie za jakiś czas i jemu zrobić na Fiv.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości