Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 24, 2013 17:53 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

maciejowa pisze:
Ewa L. pisze:
maciejowa pisze:A ja nie. Dlatego piję bezkofeinową :lol:

Bezkofeinowej jeszcze nie piłam - ma chociaż smak kawy czy bardziej inkowata?

Ja piję z ekspresu Cafissimo, z kapsułek. Smakuje jak normalna kawa, tyle, że nie mam po niej trzęsawek ;) No i idę spać normalnie :mrgreen: :ok: Zapraszam Cię, wpadnij na taką do mnie ;)

Ok - kiedyś musimy się umówić na tą kawkę [ nie mam ekspresu bo marzy mi się ciśnieniowy ale ciągle jest dla mnie za drogi - wolę dziewczyną coś kupić :oops: ].
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon cze 24, 2013 17:56 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

Ewa L. pisze:Ok - kiedyś musimy się umówić na tą kawkę [ nie mam ekspresu bo marzy mi się ciśnieniowy ale ciągle jest dla mnie za drogi - wolę dziewczyną coś kupić :oops: ].

Ja dostałam od małżonka :) Dyszę do mleka posiada, kapsułki mam różne, latte i moccha to dla mnie pestka! Zapraszam Ewo, kiedy Ci się zachce, bo ja to zawsze jestem. No, chyba, że jadę z chłopakami na terapię ;)

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pon cze 24, 2013 17:57 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

Ewa L. pisze:

Piłam kiedyś przez jakiś czas bezkofeinową Tchibo - całkiem niezła była.
Teraz lubię zielonego jacobsa.
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon cze 24, 2013 17:57 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

Ciągle mam dylemat jak zagłosować w konkursie. Co sobie już coś obmyślę to jak popatrzę na pozostałe zaczynam mieć dylemat. 8O
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 24, 2013 18:00 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

maciejowa pisze:
Ewa L. pisze:Ok - kiedyś musimy się umówić na tą kawkę [ nie mam ekspresu bo marzy mi się ciśnieniowy ale ciągle jest dla mnie za drogi - wolę dziewczyną coś kupić :oops: ].

Ja dostałam od małżonka :) Dyszę do mleka posiada, kapsułki mam różne, latte i moccha to dla mnie pestka! Zapraszam Ewo, kiedy Ci się zachce, bo ja to zawsze jestem. No, chyba, że jadę z chłopakami na terapię ;)

Bardzo chętnie :D Będzie to okazja poznać Łatka bo tyle się o nim naczytałam. Może pod koniec tygodnia :?:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 24, 2013 18:06 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

Ewa L. pisze:
maciejowa pisze:

Bardzo chętnie :D Będzie to okazja poznać Łatka bo tyle się o nim naczytałam. Może pod koniec tygodnia :?:

Byle nie w piątek, bo mam małą imprezę na mieście, chyba, że od rana :) Wieczorkiem to w czwartek, albo w środę :)

maciejowa

Post » Pon cze 24, 2013 18:08 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

maciejowa pisze:
Ewa L. pisze:
maciejowa pisze:

Byle nie w piątek, bo mam małą imprezę na mieście, chyba, że od rana :) Wieczorkiem to w czwartek, albo w środę :)

Ok - to się umówimy bo ja teraz ranki robię.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 24, 2013 18:09 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

Ewa L. pisze:Ok - to się umówimy bo ja teraz ranki robię.

Dobra :)

maciejowa

Post » Pon cze 24, 2013 19:05 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

Napisz mi na pw nr tel to w środę lub czwartek zadzwonię i pokierujesz mnie jak trafić. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 24, 2013 19:06 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

Ewa L. pisze:Napisz mi na pw nr tel to w środę lub czwartek zadzwonię i pokierujesz mnie jak trafić. :mrgreen:

Poszło!

maciejowa

Post » Pon cze 24, 2013 19:09 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

MaryLux pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 24, 2013 19:10 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

maciejowa pisze:
Ewa L. pisze:Napisz mi na pw nr tel to w środę lub czwartek zadzwonię i pokierujesz mnie jak trafić. :mrgreen:

Poszło!

Dostałam!
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 24, 2013 19:49 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

shira3 pisze:
Ewa L. pisze:

Piłam kiedyś przez jakiś czas bezkofeinową Tchibo - całkiem niezła była.
Teraz lubię zielonego jacobsa.

No ja mam właśnie Tchibo. Tylko w kapsułkach ;)

maciejowa

Post » Pon cze 24, 2013 20:40 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

Ja powoli się zbieram i uciekam lulu. Jutro znów poranna pobudka - brrr! :evil:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]