Ja odwrotnie:) Gdy idę z kartką, i niedajboże, jeszcze chcę zrobić zakupy wg kolejności, to się tak naganiam, że zakupy z końca kartki są mi już obojętne A mam gdzie ganiać:) (moim najbliższym sklepem osiedlowym jest Auchan - 4 min drogi piechotką)
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu... Ernest Hemingway
bardzo dobry sklep, tylko tam robię zakupy, oczywiście z kartką, sama to bym przeleciała ten sklep w pół godziny, bo wiem gdzie jest to co zawsze kupuję, ale niestety mój TŻ uwielbia wszystko oglądać, a to niby domena kobiet
Tak, tylko ja w tym sklepie jestem codziennie Wpadam na chwilkę, tylko po śmietanę, albo tylko po cukier lub tylko po makaron, a i tak za każdym razem wychodzę z trzema reklamówkami Ale za każdym razem chodzę tak jak TŻ, wszystko oglądam jakbym widziała po raz pierwszy
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu... Ernest Hemingway
Witam Ochłodziło się troszke a rano do domu odprowadziła nas burza . Koty odżyły a Czesiowi poprawił sie apetyt . On zawze mniej je w upały . Zaraz spacerek z psami i obiadek
ooooooooooo już wyspana? mam jeszcze jeden sposób na komary wczoraj w ogródku tak mnie bestie pożarły, a zapomniałam kupić jakiegoś spraya, że zaczęłam szukać w internecie, co jeszcze naturalnego je odstrasza i znalazłam miętę - mam w ogródku i będę się smarować ,zobaczymy czy odstrasza