Witaj i tu z powrotem
Moderator: Estraven
psiama pisze:Charm, byłaś to i jesteś, a że po drodze zawirowania zyciowe, któż tak czasem nie miewa![]()
Witaj i tu z powrotem

[b]
...
A tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cqAsia_Siunia pisze:Gdyby ktoś słyszał o psie do adopcji, chętnie młody, mega łagodny bokser - w grę wchodzi najbardziej suczka. Moja Sonia ma się już coraz gorzej,głucha, prawie ślepa, stawy nawalają że doopka chodzi jej jak na zawiasach.... myślę że warto już sprawić jej młodsze towarzystwo które przy niej nabierze ogłady...
villemo5 pisze:villemo5 pisze:Przymierzam się do rozliczenia pomocy dla któw horacy7 (*)
Tak było na bazarku zbiorczym Czarownic:villemo5 pisze:wpłaty zaksięgowane
50 zł - Zosik
20 zł - Ola z pracy
9 zł - meg11
25 zł - Dzyśka
22 zł - isabell36
52 zł Ewa L.
12 zł kfiatek1983
12 zł mamaGiny - tu prosba aby wylicytowany przysmak podarować potrzebującym kotom
15 zł Monika_Krk
40 zł - tajmniczy darczyńca
10 zł - villemo5
stan wpłat na chwilę obecną
267 zł - to chyba już wszystkie wpłaty, na które czekałam.
Z czego 123,99 poszło na RC calm dla Bąbla u meksykanki.
143,01 czeka na dalsze zakupy.
Czekam też na przelew naszych składek. Wtedy zrobię zakupy dla kotów i rozliczę wsparcie dla kotów.
Otrzymałam składki Czarownic + bazarek Mulesi = 407
Razem dysponuję kwotą 550,01 i już dziś zaczne konsultowac z opiekunkami tymczasów horacy7 (*) na co ją przeznaczymy.
Zaraportuję oczywiście

villemo5 pisze:Nie miała baba kłopotu... Znalazła se... jeża![]()
A właściwie to brat znalazł... Jeżyka 2 tygodniowego w stanie skrajnego wyczerpania. Walczymy, karmimy, masujemy, dogrzewamy....
Lila wróciła do szczania![]()
![]()
Kanapa do wywalenia, smród aż dusi...
Prosimy o kciuki za jeżątko. Oby wytrwało.

Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88, Blue, Google [Bot], sebans i 40 gości