Adopcji mało, bo tuż tuż wakacje i niestety każdy na to patrzy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
margoth82 pisze:Witam
czy ktoś mógłby pozyczyć klatkę-łapkę, pomóc mi w złapaniu karmiącej kotki pod Superjednostką?
kotka już nie ma kociąt - dwa ostatnie z mocnym KK byłam zmuszona zabrać w piątek ze sobą, wiec to pilne
Kamakolo pisze:Dla tych co byli wczorajNiełatwo jest złapać w kadrze pieć szalejących mikro-huraganów:
Wiem, że zdjęcia badziewne - ale to sa te co wczoraj zdychały w kartonie....
Musiałam się podzielić, bo bym pękła
Kamakolo pisze:
AgaPap, ponieważ zainteresowany zawsze dowiaduje się na końcu, to spieszę donieśc, iz robisz grilla![]()
Sama rozumiesz.... większością głosów...
ja też - to chyba impreza z limitowanym dostępemMała1 pisze:o rilu nic nie wiem, chyba jestem niezaproszona![]()
![]()
mocne kciuki sąMała1 pisze:trzymajcie za nasza trójke jutro mocno kciuki od 12-14ej, bo cud mudi sie stac ,żebyśmy to zdały
nikt nie wie jak będzie wygladał egzamin, oprócz tego ,że jest państwowy, wiec nici ze sciagania![]()
podejrzewam ,że odezwe sie dopiero jutro po południu tu
charm pisze:mocne kciuki sąMała1 pisze:trzymajcie za nasza trójke jutro mocno kciuki od 12-14ej, bo cud mudi sie stac ,żebyśmy to zdały
nikt nie wie jak będzie wygladał egzamin, oprócz tego ,że jest państwowy, wiec nici ze sciagania![]()
podejrzewam ,że odezwe sie dopiero jutro po południu tu![]()
![]()
charm pisze:ja też - to chyba impreza z limitowanym dostępemMała1 pisze:o rilu nic nie wiem, chyba jestem niezaproszona![]()
![]()
a myślałam, że jak już zacznę się poruszać o własnych siłach to się zintegruję trochę
![]()
Kamakolo pisze:
AgaPap, ponieważ zainteresowany zawsze dowiaduje się na końcu, to spieszę donieśc, iz robisz grilla![]()
Sama rozumiesz.... większością głosów...
Kamakolo pisze:AgaPap-mysmy sobie tak zażartowały, iż dobrze by się było zintegrowac i na chwilę zapomniec o tym całym życiowym syfieZatem przymuszona się absolutnie nie czuj! I tak cały świat wie, że my wariatki i gupio gadamy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Evilus i 364 gości