kiedyś już znalazłaś aparat jakby tak robić zdjęcia aparatem, to by można zrzucać zdjęcia kabelkiem można by też w sklepiku zapytać miłego pana po ile kabelek do telefonu bo może się bardziej opłacać, niż doładowywanie konta
Można i bez kabelka. Telefon pewnie ma blue-tootha, a do kompa (jeżeli nie ma wbudowanego) wtykasz takie cudo: http://wstaw.org/m/2013/06/23/Zdj%C4%99cie0246.jpg - to jest karta blue-tooth do złącza USB. Kosztuje grosiki i ulatwia połączenie.
Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno... Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!
Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.
i te wszystkie piękne spódnice, które sobie zimą kupiłam w Crop[ie (jak nazywam 2-hand ) Długie, cienkie i powiewne -spadają mi jak idę (a szlufek na pasek nie mają ani gumki -nie lubię takich na gumkę) Kupowałam takie, trochę ciasne -na wszelkie wypadek (zawsze latem się troszkę chudnie ).