Tym razem bardzo spontaniczna akcja po nocnej lekturze Facebooka. Pysia trafiła pod opiekę Fundacji, która chce uratować jej zdrowie i życie, aby jeszcze uwierzyła, że nie każdy człowiek to oprawca.
O Pysi można przeczytać tu: https://www.facebook.com/events/328115267319128/ i tutaj:
http://azylebra.jimdo.com/
Ponieważ zależy nam na czasie, bazarek trwa najdłużej do czwartku 27 czerwca do 20.00 czasu realnego.
Koszty przesyłki pokrywam ja ( to mój wkład dodatkowy w pomoc kociakom). Każdy licytowany przedmiot ma opcję "Kup teraz", albo może być do czwartku przedmiotem licytacji. Po wygranej licytacji, lub zakupie pieniążki przekazujecie bezpośrednio na konto EBRY podane na stronie Fundacji, z dopiskiem, że na Pysię i po - dopisek dodatkowy- "Bazarek- nick z forum". Niezwłocznie po potwierdzeniu przez Fundację wpływu, lub Licytuącego faktu wykonania przelewu wysyłam wylicytowaną biżutkę.
Zapraszam!!!

Przedmiotem bazarku, jest moja autorska biżuteria, nowa i nie noszona.
A teraz konkrety:
1. Srebrne kolczyki na otwartych srebrnych biglach, długość ok. 5 cm, w kolorach tego sezonu "must have"

Kup teraz 35 zł
Cena wywoławcza - 20 zł
2. Srebrne kolczyki na otwartych biglach z drobinami bursztynu zatopionymi w żywicy, długość ok 5 cm
Kup teraz 40 zł
Cena wywoławcza - 25 zł
- izaz -25 zł
3. Srebrna bransoletka z drobinami bursztynu zatopionymi w żywicy na przegub 20-21 cm.
Kup teraz 45 zł
Cena wywoławcza - 30 zł
- izaz -30 zł
4. Długie, nietypowe kolczyki na posrebrzanych, maleńkich , otwartych biglach, długość ok. 7 cm
Kup teraz 15 zł
Cena wywoławcza - 7 zł
5. Srebrne kolczyki na otwartych srebrnych biglach, długość ok. 5 cm - pluszowe czerwone kuleczki o średnicy 12 mm.
Kup teraz 35 zł
Cena wywoławcza - 20 zł
6. Modułowa posrebrzana bransoletka w odcieniach fioletu, wrzosu, na przegub 18 cm.
Kup teraz 35 zł
Cena wywoławcza - 25 zł
7. Modułowa posrebrzana bransoletka na przegub od 18 do 24 cm. Bransoletka jest jedna i mam zrobioną czerwoną.
Kup teraz 35 zł
Cena wywoławcza - 25 zł
8 -------------------------------------
9. Wisiorek srebrny do kompletu poz. 2 i 3.
Kup teraz 20 zł
Cena wywoławcza - 15 zł
- izaz -15 zł
10. Te kolczyki robiłam na zamówienie, ale dziewczyna która je zamówiła zgodziła się jeszcze poczekać, a tą parę przekazać na bazarek dla Pysi. Kolczyki to srebro i piękne kryształy Swarovskiego mają bardzo oryginalny kształt i szlif, są białe, ale pokryte specjalną powłoczką, ktora sprawia, że pięknie załamuje się w nich światło, foty tego nie oddają.
Kup teraz 40 zł
Cena wywoławcza - 30 zł