PAKT CZAROWNIC XXXV

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob cze 22, 2013 8:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

AniHili pisze:
isabell36 pisze:
villemo5 pisze:Morderca zwany Klierem :evil: został szczęśliwie odstawiony do weta celem odjajczenia. Kciuki w tej intencji.
To długa historia

ja też zaciskam kciuki ale lubię słuchać historii więc poproszę :kotek:

Ja też :) Swoją drogą, jeśli to ten sam kotek, którego fotkę wstawiłaś na fb, to nie wygląda ani trochę na kilera :lol:

Tak to kotek z FB...

Zagryzł w nocy dw akociaki, które znalazła moja koleżanka...

Wczoraj się u nas nie pokazał. Mam nadzieję, że wszystko z nim ok (mimo wszystko)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob cze 22, 2013 8:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

O w morde ... :roll:
Czemu je zagryzł ?
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Sob cze 22, 2013 11:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

Instynkt...

Natura broni się sama przed nadpopulacją??

Jedno wiem - po tej akcji zadne tam pitolenie" jakie śliczne małe kotki"... STERYLKI i tylko STERYLKi - to jedyna słuszna pomoc kotom.
Inaczej to się nigdy nie skończy. Zwierząt jest za dużo. DUŻO za dużo...
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob cze 22, 2013 11:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

villemo5 pisze:Inaczej to się nigdy nie skończy. Zwierząt jest za dużo. DUŻO za dużo...

nie tylko zwierząt.
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Sob cze 22, 2013 11:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

Maupa pisze:
villemo5 pisze:Inaczej to się nigdy nie skończy. Zwierząt jest za dużo. DUŻO za dużo...

nie tylko zwierząt.

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob cze 22, 2013 18:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

villemo5 pisze:
Maupa pisze:

nie tylko zwierząt.

:ok: :ok: :ok:

A co prawda to prawda...
Zarówno w jednym jak i drugim przypadku
I tak, o ile na to drugie raczej żadnego wpływu nie mam (no, chyba, że własnym przykładem) to na to pierwsze, wydawało by się, że jakiś tam wpływ bym mogła mieć - ale gdzie tam, mówienie to sterylkach, nawet w najbliższym otoczeniu to przeważnie jakby w kij pierdział... :evil: No niby rozumni ludzie a w rezultacie betony. jedna kotna, druga kotna, kocur sąsiadki (wychodzący) niewykastrowany. Tak się zastanawiam, czy nie capnąć go po cichaczu jak gdzieś wyjadą i i nie ciachnąć po kryjomu ale jakoś murem w domu siedzą...
Ręce i gacie opadają.
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob cze 22, 2013 19:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

ale wychodzace koty czasami nie wracaja na noc co nie? to po cichaczu zarac kotka, a za jakis czas elegancko odstawic do domku :wink: a ze jajek nie bedzie ? i tak nie zauwaza :?
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Sob cze 22, 2013 20:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

U mnie ostatnio jakiś dziwny stan kotny nastał...normalnie jakby koty o połowę przepierzyło 8O - i te pracowe i te moje wsiowe. Na podwórko rozumiem, że już nie przychodzą do misek bo mam osobistego ochroniarza w postaci Frugo, który chroni terytorium jak nawiedzony - nawet moje tylko domowe koty wystawiwszy nos poza drzwi do ogródka dostają od niego wciry :( .Poza tym mam pytanie - Frugo jest odjajczony ale...sika na stojaka :? , tak strzyka do tyłu np. na tuje? Dlaczego?Aż mu ostatnio macałam czy wytłaczanki ma na pewno puste...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob cze 22, 2013 20:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

a w jakim wieku został odjajczony? podobno jak w dorosłym, to nawyk czasami się utrwala i zostaje, jak było.
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Sob cze 22, 2013 20:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

Smarkol był, jakieś 6,7 miechów miał ....

Asia_Siunia

Post » Sob cze 22, 2013 20:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

a to nie wiem.

bardziej mnie złości taki pan, co postawił sobie szpanerskiego golfa w polu (jest tuż za moim ogródkiem) i puszcza BARDZO głośno muzykę przy oczywiście pootwieranych drzwiach, a ja się próbuję uczyć, bo jeszcze kilkadziesiąt stron na dziś. że też strzelby w domu nie trzymam. :evil:
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Sob cze 22, 2013 20:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

alma_uk pisze:ale wychodzace koty czasami nie wracaja na noc co nie? to po cichaczu zarac kotka, a za jakis czas elegancko odstawic do domku :wink: a ze jajek nie bedzie ? i tak nie zauwaza :?

Wołają go co wieczór, mają taki ogródek przy domu i on raczej z nimi na działce siedzi. Małe szanse, zastanawiam się nad tym nie od dzisiaj.
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob cze 22, 2013 20:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

Ja miałam takiego sąsiada - tyle, ze on tak głośną włączał muzę w swoim domku (np. po 7 rano w weekend...), że pomimo zamkniętych okien i u niego i u nas ja miałam w domu imprezę :!: ...niekoniecznie przy repertuarze jaki lubię....Oprócz tego miał dziwną manię robienia grilla na kilkanaście osób KILKA razy w tygodniu w sezonie, w co trudno uwierzyć ale tak było...Puki co mam luz bo zabrał całą rodzinę i wyjechał z kraju na minimum 2 miesiące więc odetchnę...

Gdyby ktoś słyszał o psie do adopcji, chętnie młody, mega łagodny bokser - w grę wchodzi najbardziej suczka. Moja Sonia ma się już coraz gorzej,głucha, prawie ślepa, stawy nawalają że doopka chodzi jej jak na zawiasach.... myślę że warto już sprawić jej młodsze towarzystwo które przy niej nabierze ogłady...

Asia_Siunia

Post » Sob cze 22, 2013 21:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

Obrazek
Witam się pięknie .
Wracam powoli na forum .
Dziś na moment , ale będę już regularnie zglądać.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Sob cze 22, 2013 21:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXXV

Asia_Siunia pisze:U mnie ostatnio jakiś dziwny stan kotny nastał...normalnie jakby koty o połowę przepierzyło 8O - i te pracowe i te moje wsiowe. Na podwórko rozumiem, że już nie przychodzą do misek bo mam osobistego ochroniarza w postaci Frugo, który chroni terytorium jak nawiedzony - nawet moje tylko domowe koty wystawiwszy nos poza drzwi do ogródka dostają od niego wciry :( .Poza tym mam pytanie - Frugo jest odjajczony ale...sika na stojaka :? , tak strzyka do tyłu np. na tuje? Dlaczego?Aż mu ostatnio macałam czy wytłaczanki ma na pewno puste...

Norma u wychodzących. Mój Bruno też "znaczy"...
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]