ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob cze 22, 2013 11:49 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

Qurcze. tak bardzo boli...
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Sob cze 22, 2013 12:29 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

agula76 pisze:Rachunek za weta wkleje w poniedziałek będę osobiście po rozliczenie, a ponieważ weta mamy w innej miejscowości dzisiaj juz nie dam rady podjechać

na 1 str jets rozliczenie , proszę aby wszystkie osoby wpłacające się wypowiedziały cz zgadzają się z taka opcja

Bardzo jeszcze raz dziekuje za wpłaty , za kibicowanie walce o życie Czarnuszka

jeśli chodzi o mnie, to jak najbardziej się zgadzam, pieniądze wpłacone i choć nie udało się uratować tego konkretnego kociaka, ale Iwonka ma tyle kotów pod opieką ,że na pewno będzie wiedziała co zrobić dla następnych potrzebujących
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob cze 22, 2013 12:49 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

mir.ka pisze:
agula76 pisze:Rachunek za weta wkleje w poniedziałek będę osobiście po rozliczenie, a ponieważ weta mamy w innej miejscowości dzisiaj juz nie dam rady podjechać

na 1 str jets rozliczenie , proszę aby wszystkie osoby wpłacające się wypowiedziały cz zgadzają się z taka opcja

jeśli chodzi o mnie, to jak najbardziej się zgadzam, pieniądze wpłacone i choć nie udało się uratować tego konkretnego kociaka, ale Iwonka ma tyle kotów pod opieką ,że na pewno będzie wiedziała co zrobić dla następnych potrzebujących

Myśle, ze wszyscy są zgodni w tym temacie :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Sob cze 22, 2013 12:52 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

Ja także zgadzam się, aby wpłacone pieniądze wspomogły inne koty.

On chyba po to się zjawił i tyle przetrwał, żeby założyć taki mini Fundusz kota Czarnuszka na pomoc dla podopiecznych Iwoo1.
Danuta P.

Nas troje

Od: Sob kwi 09, 2011 11:31

Post » Sob cze 22, 2013 13:00 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

kasia1568 pisze:
mir.ka pisze:

Myśle, ze wszyscy są zgodni w tym temacie :kotek:

:ok: :D
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 Pchełka 02.11.2025 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Sob cze 22, 2013 13:07 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

mir.ka pisze:

Ja tak samo się zgadzam :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob cze 22, 2013 13:19 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

Moją wpłatę(Anna P) również zostawiam do dyspozycji Iwonce.I jak zawsze pomogę jeszcze.

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Sob cze 22, 2013 13:47 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

DZIĘKUJĘ KOCHANI PRZYJACIELE :1luvu:
Po raz kolejny wzruszyliście mnie do łez. Znowu sprawdza się stare przysłowie "Prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie"

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Sob cze 22, 2013 14:52 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

masz oczywiście na myśli siebie
najlepsza przyjaciółko kociaków w biedzie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob cze 22, 2013 15:04 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

Mnie nie musicie pytać, ufam Wam i wiem, że pieniążki dobrze zagospodarujecie :1luvu:
Pieniążki z bazarku również są dla Ciebie iwoo, Ty wiesz co z nimi zrobić.
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Sob cze 22, 2013 16:06 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

Tak Basiu, ja wiem Ty wiesz, inni też to wiedzą. Ale chcę, aby było to jasno powiedziane, abym nigdy więcej nie została pomówiona o wyłudzanie pieniędzy na moje przyjemności.
Spotkało mnie już coś takiego i choć było to prawie dwa lata temu, do tej pory boli, bardzo boli.

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Sob cze 22, 2013 16:25 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

iwoo1 pisze:Tak Basiu, ja wiem Ty wiesz, inni też to wiedzą. Ale chcę, aby było to jasno powiedziane, abym nigdy więcej nie została pomówiona o wyłudzanie pieniędzy na moje przyjemności.
Spotkało mnie już coś takiego i choć było to prawie dwa lata temu, do tej pory boli, bardzo boli.

Wiem, ale zawsze znajdzie się ktoś, kto Cię skrytykuje :(
wierzę, że wszyscy wpłacający zrobili to z dobroci serca i nigdy nie powiedzą złego słowa na Ciebie.
Dla mnie jesteś ANIOŁEM :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Sob cze 22, 2013 18:16 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

Bardzo smutno, że nie udało się uratować Czarnuszka :cry: , ale proszę przeznaczyć także moją (Renata T.) wpłatę na inne potrzebujące koty, spłatę długu w lecznicy itp.
Obrazek
"One cat just leads to another." - Ernest Hemingway

pirulasińska

Od: Pon mar 19, 2012 15:08

Post » Sob cze 22, 2013 18:20 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

Moja wpłata przechodzi na dowolnego potrzebującego kota Iwony - dla mnie też to oczywiste. Jestem w 100% przekonana, że to właściwa decyzja.

P.S. Kto ważył się powiedzieć coś złego na Iwonę, proszę do mnie na dywanik.
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Sob cze 22, 2013 19:46 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

wiiwii pisze: (...)
P.S. Kto ważył się powiedzieć coś złego na Iwonę, proszę do mnie na dywanik.

A na dywaniku cropidupum punctatum :mrgreen:

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

[poprzednia][następna]