Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kotkins pisze:Ezzme poszukaj na Allegro, jak znajdziesz a nie masz konta to Ci kupię , szukaj w użuwanych.
Tam można znaleźć wszystko , chyba nawet męża!
floxanna pisze: (...)
Taki używany mąż to może nawet lepszy — można poprzednią użytkowniczkę dokładnie wypytać, jak się sprawuje. A nie tak… kota w worku
kotkins pisze:Floxanno zadzwonię jutro w kwestii PA, oczywiście jest aktualna!
Neigh pisze:Mnie nie jest łatwo zagadać na śmierć:-)
Hhihihi zobaczym jak Ci pójdzie z Kotkinsem - ją też nie jest łatwo zagadać na śmierć
Neigh pisze:Uroczyście melduję że:
- kot jest podwójnie ujemny
- prześwietlenie wykazało nieprawidłowośc mostka, na szczeście tak wykręconego, ze nie ma zagrożenia przepukliną a tym samym problemami układu oddechowego
- została wysterylizowana
- wrociła żywa, je.....mędzi coś pod nosem.,........czyli ok.
Neigh pisze:w czwartek kontrola - potem zdjęcie szwów, drugie szczepienie i WON!
kotkins pisze:Jadę ,szykuj się ....
ewissko pisze:Zagadać Kotkinsa na śmierć , tia . Ja gadam dużo i na okrągło ale wbić się w Kotkinsowy potok wymowy nawet mnie jest bardzo trudno.
floxanna pisze:kotkins pisze:Jadę ,szykuj się ....
Nie szykuję się, umieram ze strachu (sorry, że Cię rozczaruję — nie przed Tobą jako osobą, tylko przed tym, że możesz uznać mój dom za niewystarczający dla kociny).
shira3 pisze:He he pamiętam te emocje PAZastanawiałam się, czy powinnam także umyć okna i zmienić firanki
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości