Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Alienor pisze:To są one-size'y. W spodnie wchodzi i osoba o rozmiarze 36 (ale wysoka) i taka 46. One są zeszyte wyłącznie w kroku (+na środku przodu i tyłu). Wiąże się najpierw jedną, potem drugą część (są na pewno tutoriale na necie). U mnie bywają od przypadku do przypadku, ale jak będą to mam kupić? One są zawsze z jakiejś cienkiej tkaniny więc wychodzi tanio przy cenie 17zł/kg.
OKI pisze:Tiaaa... co oni by bez nas zrobili![]()
Właśnie ustaliłyśmy z ZuzCat, że Kirynio robi najważniejszą specjalizację weterynaryjną - wyciąganie kasy z portfela![]()
Dwa tygodnie bez weta, to strata czasu
ASK@ pisze:OKI pisze:Tiaaa... co oni by bez nas zrobili![]()
Właśnie ustaliłyśmy z ZuzCat, że Kirynio robi najważniejszą specjalizację weterynaryjną - wyciąganie kasy z portfela![]()
To nasi stracili. Dorabiamy okulistkę. Jakaś sprawiedliwość musi byćI aptekę co okulistyczne zalecenia realizuje dorabiamy. Nasi muszą przetrwać jakoś.
OKI pisze:ASK@ pisze:OKI pisze:Tiaaa... co oni by bez nas zrobili![]()
To nasi stracili. Dorabiamy okulistkę. Jakaś sprawiedliwość musi byćI aptekę co okulistyczne zalecenia realizuje dorabiamy. Nasi muszą przetrwać jakoś.
A tu wakacje idą
OKI pisze:O wakacjach to ja wlaśnie w kontekście ludzi, nie naszym...
Jak dobrze pomyślę, to może sobie przypomnę, kiedy byłam![]()
Jeszcze w tej 10latce w każdym razie
ASK@ pisze:OKI pisze:O wakacjach to ja wlaśnie w kontekście ludzi, nie naszym...
Jak dobrze pomyślę, to może sobie przypomnę, kiedy byłam![]()
Jeszcze w tej 10latce w każdym razie
Na ostatnie jak pojechałam to z psem wróciłam. Po cholerę włóczyć się.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 148 gości