Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Słupek pisze:Hihi... ja to nawet, żeby z rozpędu nie zamówić "normalnie" usunęłam Zooplusa z ulubionych i na pasku mam Kotangens. Do zamówień właśnie.![]()
Monika - reklamóweczkę dla futerek zostawiłam dzisiaj jak poprzednio w lecznicy. Tzn. zawartość reklamóweczki dla futerek (Twoja decyzja, dla których - życzymy smacznego), niedużo, ale się przyda. Jakby wetom umknęło, to się upomnij.
variovorax pisze:I ja złożyłam zamówienie w zooplusie przez linka na Waszej stronie.
Dziewczyny, czy mogłybyście potwierdzić, że te pieniądze z naszych zamówień w zooplusie rzeczywiście do Was trafiają? Ile takich wpłat już otrzymałyście?
Pozdrawiam ciepło!
Fundacja KOTangens pisze:Bardzo, bardzo gorąco dziękujemy wszystkim, którzy dokonywali zakupów w sklepie zooplus, wchodząc do sklepu przez banerek na stronie kotangens.org. Dzięki Wam, przez ostatnie trzy miesiące (maj, czerwiec, lipiec) zostało zebrane 474,07zł, które trafiły na konto fundacji. Dla nas to możliwość wysterylizowania 5 kotek wolnożyjących, lub zakup zapasu żwirku i karmy na ponad miesiąc. To ogromna pomoc dla naszych podopiecznych. A Was nic nie kosztuje. Tylko trzeba o tym pamiętać.
Jednak źle coś kalkulowałam, nie ma 700, ale też nie jest źle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], puszatek, Silverblue, Tundra i 45 gości