S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 20, 2013 23:05 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Korciaczki - pomyślności, dobrych wyborów i szczęścia życzę:)

Ależ te pchełki malusie. Dobrze, że już bezpieczne.
To jednak po Herrerę pani nie przyjechała:(

Ja dziś miałam pana naprawiającego piecyk gazowy. W taki upał bez możliwości wymycia się było nieznośnie. Ale już ok. Tylko, że nie zdążyłam na autobus

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt cze 21, 2013 21:07 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Czy możecie mi polecić jakiegoś weta specjalistę od serca/układu krążenia? Nasz Rysiek jest chory i niestety od 3 dni nasz wet nie potrafi postawić jednoznacznej diagnozy w związku z czym chcę zasięgnąć drugiej opinii.
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Od: Pt sie 01, 2008 14:17

Post » Pt cze 21, 2013 22:08 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Niziołek. Ale on z Warszawy.
Wyjazdowo przyjmuje
http://www.niziolek.com.pl/badania_wyjazdowe.html

Zona Garncarza też.
Pamiętam, że jak byłyśmy dawno temu w Krakowie to żona tez była i serca badała.
http://www.garncarz.pl/badania_wyjazdowe.php

Najbliższe badania wyjazdowe:

22.06.2013 Tychy (oczy i serce)

23.06.2013 Dąbrowa Górnicza (oczy i serce)

Chetnych prosimy o kontakt z naszą rejestracją:

tel: 22 858 80 62
A u nas - nie wiem.

Lidka

Post » Pt cze 21, 2013 22:17 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kiedyś, wprawdzie z psem, kilkakrotnie odwiedziłam Centrum Zdrowia Małych Zwierząt w Dąbrowie Górniczej na ul. Legionów Polskich 79 i przyjmującego tam Radosława Kloryge jako wet. od serca. U nas w sumie okazało się ,że wszystko ok więc nie mogę powiedzieć że się tam leczyliśmy...ale macie stosunkowo blisko więc może warto zobaczyć.

kividuma

Od: Sob kwi 20, 2013 22:09

Post » Pt cze 21, 2013 22:28 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Ja z OT, ale nie wiem kogo pytać :(
Znacie może w okolicy lekarza, który zna się na fretkach?
Znalazłam koło pracy biedę, chudą , wyłysiałą z zapaleniem oskrzeli :(
Oskrzela wyleczy mi każdy wet, ale potem musimy zająć się resztą.
Dziewczyna, która ma fretki od lat, stwierdziła że dziewczynka jest w permanentnej rui, wyłysienia są na tle hormonalnym.
I tu już muszę mieć weta od fretek, bo inny może zrobić krzywdę.
Zna tylko weta w Bielsku, ale nie jesteśmy w stanie tam dojeżdżać :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt cze 21, 2013 23:22 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Na targach były dziewczyny od fretek. Ale prawdę mówiąc nie pamiętam kto. Musiałabyś cofnać się do tamtego okresu. na pewno znajdziesz coś na temat fretek.
Poszukałąm 46 str

neferet pisze:A ja po "starej znajomości" wrzuciłam na fretkorum:
http://forum.fretki.org.pl/viewtopic.php?f=60&t=23216

I do zobaczenia na targach w Sosnowcu- Stowarzyszenie Przyjaciół Fretek też będzie :)

Lidka

Post » Sob cze 22, 2013 9:30 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Lidka pisze:Niziołek. Ale on z Warszawy.
Wyjazdowo przyjmuje
http://www.niziolek.com.pl/badania_wyjazdowe.html

Zona Garncarza też.
Pamiętam, że jak byłyśmy dawno temu w Krakowie to żona tez była i serca badała.
http://www.garncarz.pl/badania_wyjazdowe.php

Najbliższe badania wyjazdowe:

22.06.2013 Tychy (oczy i serce)

23.06.2013 Dąbrowa Górnicza (oczy i serce)

Chetnych prosimy o kontakt z naszą rejestracją:

tel: 22 858 80 62
A u nas - nie wiem.

kividuma pisze:Kiedyś, wprawdzie z psem, kilkakrotnie odwiedziłam Centrum Zdrowia Małych Zwierząt w Dąbrowie Górniczej na ul. Legionów Polskich 79 i przyjmującego tam Radosława Kloryge jako wet. od serca. U nas w sumie okazało się ,że wszystko ok więc nie mogę powiedzieć że się tam leczyliśmy...ale macie stosunkowo blisko więc może warto zobaczyć.

W tak zwanym między czasie też przypomniałam sobie o Garncarzach. Byliśmy kiedyś w Krakowie na badaniach oczu ze Staśkiem. Dzwoniłam do Warszawy do rejestracji. Okazało się, że badania są dziś w Dąbrowie w gabinecie dr. Klorygi. Mam dzwonić po 15:00 i pytać czy nas przyjmą. Trzymajcie kciuki, bo Pani z rejestracji w Wawie objechała mnie, że ogłoszenie o badanicha jest na stronie od 3 miesięcy. Tyle, że Rysiek chory od paru dni.
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Od: Pt sie 01, 2008 14:17

Post » Sob cze 22, 2013 14:49 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

...dziś w schronisku....
upał, gorąco, pełno much i wrzeszczypępków w klatkach...

najgłośniejszy Bols, a za nim zaraz nowy dziś przybyły maluch bardzo groźny i dzikawy, który syczy, a i nawet zaatakować potrafi, po czym jak ktoś ma cierpliwość (której nie trzeba dużo) mruczy, ugniata i jest słodkim, zdziwionym i pełnym energii wędrowniczkiem maluchem :P
kilka kolejnych zakichanych :|
Oczko Arello Zezolka znacznie zaczerwienione :|
Holden miał dziś lekkie strzyżenie - dzielnie to zniósł :ok:

kolejna dostawa maluchów
robi się powoli pełno..

za to po adopcji ani śladu :|
za to nas troszkę dziś przybyło
nawet udało się nam założyć na kociarni siatkę przeciwsłoneczną :ok:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Sob cze 22, 2013 17:25 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Dziękujemy bardzo :1luvu:

Roxi arlekinka jest świetna; Arello bardzo kochany
Fresco i Kajtek tacy ucieszeni z kontaktu z człowiekiem, choć Kajtek mocno niepewny poza klatką
Gubus pięękny kot, nadal niedotykalski, tylko gdzieś na pazurkach przebiega, ukrywa się przed nami
Baltona łagodnieje, nie boi się już tak jak dawniej, można ją czasem dotknąć; może podąża śladami Dominy?;-)
Teofil też fajny kot, na kolana, choć czasem pazur pokaże
Pandora jest fenomenalna, chodzi i przytula się do wszystkich kotów jak dawniej czarna Host; człowiek najczęściej dalej trzymany na dystans
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie cze 23, 2013 6:40 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

ech
też mnie martwi ilość maluchów :( i brak adoptujących
kto podejmie sie akcji ogłoszeniowej malców? trzeba by wszędzie gdzie się dać jakies ładne ogłoszenie uniwersalne

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie cze 23, 2013 20:59 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Dla tych co byli wczoraj ;-) Niełatwo jest złapać w kadrze pieć szalejących mikro-huraganów:

Obrazek

Obrazek

Wiem, że zdjęcia badziewne - ale to sa te co wczoraj zdychały w kartonie....

Musiałam się podzielić, bo bym pękła :kotek:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Nie cze 23, 2013 21:02 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Ależ się cieszę :)))). Martwilam się o nie .
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Nie cze 23, 2013 22:12 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

jak było w niedzielę na Akcji, napisze ktoś???????? :lol:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Nie cze 23, 2013 23:06 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Prawdę mówiąc pochrzaniły mi się dni:(

Pogoda chyba bardzo źle na mnie wpływa, ledwo się ruszam. Zwykle mam niskie ciśnienie ale teraz mam jeszcze bardziej niskie, podobno czymś to grozi.

Maleństwa cudne. Jutro będę wiedziała czy coś załatwię. Ale chrupek, tych dziecięcych jeszcze trochę zostało.

Lidka

[poprzednia][następna]