Swoja drogą, czemu ja w tym roku robię specjalizację z kotów zagubionych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:Napisz do Atki memberlist.php?mode=viewprofile&u=687, ona ma bengalea może będzie miała pomysł, jak szukać właściciela/hodowcy? Może to zagraniczny czip?
alix76 pisze:Napisz do Atki memberlist.php?mode=viewprofile&u=687, ona ma bengalea może będzie miała pomysł, jak szukać właściciela/hodowcy? Może to zagraniczny czip?
Marzenia11 pisze:wklejam z tego wątku: viewtopic.php?p=9916526#p9916526Marzenia11 pisze:Błagam o pomoc włapaniu!!!!!!!!!!!
Matka z dwoma maluchami złapana, ale zostały dwa maluchy, które chowają się pod maskę samochodu lub w rozłozystych krzakach tuji. Musimy mieć zmiany! Ja już nie wyrabiam fizycznie, razem z asia2 byłysmy do 2 w nocy, a ja jes\zcze później chodziłam. Maluchy siedziały pod ścianą budynku, ale tylko gdy mnie widza od razu się chowają. Mimo ze nie jadły prawie dobę nie kuszą się na jedzenie. Klatka łapka rozstawiona i nic, stoi teraz gdy leje i walą okropne pioruny!
Muszę iśc na egzaminy, asia2 ma chore zwierzaki, nie mamy możliwości ani sił stać na okrągło. A gdy tak nie będzie to kociaki, a na pewno czarne maleństwo odjadą na pewną smierc. Już dwa a nawet chyba trzy razy wyganiałam spod maski maluchy.
Błagam, pomóżcie no i moze ktoś z Was miał kiedyś taką/podobnją sytuację i ma jakiś pomysł???
Czuję się taka bezradna, nie mogę uwierzyć, ze Bóg/Los zaplanował dla nich śmierć.
jAK KTOŚ MOŻE PRZYJŚĆ PODAJĘ TELEFON DO SIEBIE 501469915
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 402 gości