Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:Powinnaś docenić, że kotenia tak się stara, byś była dumna z jej wyglądu
zabers pisze:jaaana pisze:Powinnaś docenić, że kotenia tak się stara, byś była dumna z jej wyglądu
Nie no ja się cieszę, że się dobrze ma,tyle że jak na nią patrzę, to mi gorzej - taki upał w takim futrze (i średnio do mnie dociera ten Cudowny Efekt Izolacji. Ale nie spieram się.)
filo pisze: Zarządziłam mordobicie
zabers pisze:MariaD pisze:No. Zmrol zakończył widocznie etap odbudowy ciała i zaczął na serio zajmować się doprowadzeniem futra do standardu norweskiego.
Ja mu, kurde, dam serio. To ja tu z utęsknieniem czekam na lato, myślę sobie: kot wreszcie będzie wyglądał jak człowiek, a tu zdziwko - zamiast mniej, jest więcej.No, powiem szczerze, tego się nie spodziewałam
a te kolejne 200g, to pies? Dalibóg, to też budowa ciała (nie budowa, tylko sadło?)
kotka doroty pisze:filo pisze: Zarządziłam mordobicie
![]()
MariaD pisze:Dopóki widać kotku łapki to jeszcze nie jest TO futro. O, do tego dąży Zmrol: http://www.aniro.hg.pl/
Kocurro pisze:aaaa, kryzę norwegu ucięła, barbarzyńczyni jedna
a pofurminować nie wystarczyło?
zabers pisze: wróciłam z imprezy weekendowej. stwory od razu ożyły i każde musiało sobie odbić moją nieobecność. nie powiem, się działo
anulka111 pisze:ja czuwam tak na wszelki wypadek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia i 1172 gości