mirmilka pisze:Kto mógłby mu pomóc? Od wczoraj chodzi mi ciągle po głowie.
W tym miejscu czasu ma niewiele

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirmilka pisze:Kto mógłby mu pomóc? Od wczoraj chodzi mi ciągle po głowie.
Cudak1 pisze:Bardzo chory kotek (sierść miał czarną, a zrobiła się ruda.. dodatkowo kicha, ciężko oddycha i ma zaszklone oczka). Bardzo pilnie potrzebny DT.
Cudak1 pisze:
Bardzo prosimy o pomoc!
Na tą chwilę potrzebne są:
- Domy Tymczasowe dla kotów (najpilniejsze dla chorego kotka, dla staruszki z miesięcznymi kociakami oraz dla kotki-karzełka)
- karma dla dorosłych kotów i kociaków
- środki do odrobaczania i odpchlenia
- witaminy dla kotów
- fundusze na leczenie chorych kotów
ewar pisze:Poproszę o adres do wysyłki, zrobię zamówienie w zooplusie na konto bazarku, potem ewentualnie doślę pieniążki, dobrze?
Cudak1 pisze:katgral, już wysyłam adres i z góry bardzo Ci dziękuję za pomoc
Tweety pisze:Cudak1 pisze:katgral, już wysyłam adres i z góry bardzo Ci dziękuję za pomoc
czy na ten adres może przyjechać kurier? bo oni czasem w takich głupawych godzinach wiec czy będzie miał kto odebrać? a przy tej ilości wyjdzie nam taniej niż pocztą
Cudak1 pisze:Tak myślę, jak moja mini-kotka ma świerzb, a on bardzo zaraźliwy, to reszta chyba też musi go mieć? (koty pozostałe były zamykane z nią w tej komórce na czas karmienia)
Cudak1 pisze:Czyli najlepiej byłoby wszystkie Advocatem potraktować, ale skąd tyle pieniędzy wziąć?![]()
Kociaków jest 8, dorosłych kotów 10 (z "moją" kotką), a więc potrzebne byłyby dla 9 kotów kropelki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości