OTW9- ...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro cze 19, 2013 13:31 Re: OTW9-Żuk(*)...Tami i reszta futer...

Pewnie spróbujem się zagotować. Córkę podpuszczę ,Danka lubi "bawić" się w nowinki. Bo ja z tych leniwych. Pomidorówka to rachu-ciachu i już jest. Najwięcej czasu zajmuje odkręcenie koncentratu. :wink:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw cze 20, 2013 7:29 Re: OTW9-Żuk(*)...Tami i reszta futer...

Puk, puk...jest tam kto?

Chciałam zapytać jekie obróżki feromonowe doradzacie. Muszę zakupić na pewno Wojtkowi i Angelowi. Zastanawiam się nad TZ ale chyba mu odpuszczę. :roll:
Angel powinien być jedynakiem. Kocha Dankę najbardziej. Leje i koty goni. Wojtek też leje i jest nieszczęśliwy bo pańcio nie zawsze go upieści należycie. Kobietą życia TZ na chwilę obecną jat Tami. I Wojtuś to czuje, a uczucia żalu przelewa w sposób dla nas mało fajny. Błędne koło się robi. Może one znaczy się obróżki, coś pomogą bo dyfuzor przy otwartych oknach odpada.

Podsłuchałam niechcący menskom rozmowę TZ i Wojtka w łaziene. Golili się. :wink: Pańcio głosem pełnym troski pytał kota czemu mały leje? Tłumaczył, że nie wolno bo nikt go lubić nie będzie. Tłumaczył, że przecież jak się odzywa do innych kotów i je głaszcze to nie znaczy,że Wojtunia nie kocha...I takie tam dyrdymały pletli. Wzruszyłam się.
Ale jakby nie patrzeć to koty mają sięźxle. Lila też mnie martwi. Topnik na nią się zawziął i nawet na jedzenie nie przychodzi. Może jeszcze jej albo jemu fundnąć?
Ostatnie wydarzenia bardzo na kotach się odbiły. Bardzo.

Nie było nerek dziś w sklepie i nie będzie. Zamówienie nie dojechało. Z czym ja jutro pójdę? Pochlastać się tępym nożem na tę okoliczność należałoby.

Tamunia dziś jedzie do okulisty. Mam nadzieję, że pojedzie bo coś TZ wspominał o dziwnych podchodach pracowdawcy co do popołudnia. Kuraczek zjedzony, druga porcja dziś ugotowana została. Tamuni oczki jakby lepiej się miały ale i tak brzydale są. Nie spała dziś ze mną co mnie zmartwiło. Wyobraźnia podpowiadała jakąś klęskę w postaci niedomagania lub totalnej olewki. Ale dzionek Tami przywitała radośnie żebrząc o postawienie na blacie kuchennym. Lubi sobie po nim chodzić, wglądać w kąciki, dreptać przy ścianach przeglądając się w szkle , zaglądać w odpływ zlewu, wskoczyć na okno i pchać się do garów. Ale kuraczek pichcił się a ugotowany kot w planach nie był. Miałam piżamowe spodnie, za luźne deczko więc desant wdrapaniowy nie udał się. Tamunia jak wiewióra wspina się po nogawkach i radośnie melduje na blatach.

Malca kotłownianego nie widziałam. Widziałam za to nowego kota. Burego z białym co skradał się do jedzenia. Doroślak. Mam wrażenie,że w oknie kiedyś siedział w nowo zasiedlonym bloku. Parter, balkon otwarty...
Obrazek

ASK@

Post » Czw cze 20, 2013 7:34 Re: OTW9-Żuk(*)...Tami i reszta futer...

jestem, jestem :lol:
nie zawsze piszę,bo nie mam o czym,ale czytam :mrgreen:
za dzionek pomyślny i spokojny :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Czw cze 20, 2013 7:54 Re: OTW9-Żuk(*)...Tami i reszta futer...

Jestem, jestem i ja codziennie ale ukradkiem :ok:
Tamuniu :ok: Pozostali :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw cze 20, 2013 9:39 Re: OTW9-Żuk(*)...Tami i reszta futer...

przywitam się :)
za Tamunię i pozostałe kotki :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw cze 20, 2013 9:40 Re: OTW9-Żuk(*)...Tami i reszta futer...

Ja używam u Kotori tej: http://fionka.pl/produkt-10337.html. Mijeczce od Kociamy też pomogła. Jak kupisz na raz 2 szt to nie płacisz za przesyłkę. I w razie "w" jak odetniesz nadmiar to w przypadku rozpaczliwym z resztek z 2 moze Ci się uda sklecić trzecią :lol: .
Za odsikawkowanie Sikawkowych :ok: :ok: :ok: :ok:
I miłego dnia życzę :1luvu: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw cze 20, 2013 9:43 Re: OTW9-Żuk(*)...Tami i reszta futer...

Dzionek mam lekko zagliszczony i chaotyczny. :cry: Starsznie dziś mało gramotna jestem. Znaczy się więcej niż zwykle a to zdecydowanie dzień pomętliło.
Denerwuję sie Tamunią i jej wizytą.
Obrazek

ASK@

Post » Czw cze 20, 2013 9:46 Re: OTW9-Żuk(*)...Tami i reszta futer...

Szalony Kot pisze:
Szalony Kot pisze:Będą kolejne foty miotu spod Wyszkowa, póki co koteczka: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 088&type=1

A to widziałaś? ;)

nie mam fb teraz
Obrazek

ASK@

Post » Czw cze 20, 2013 10:18 Re: OTW9-Żuk(*)...Tami i reszta futer...

Ale biduś straszny .

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw cze 20, 2013 10:20 Re: OTW9-Żuk(*)...Tami i reszta futer...

Jejku, łapeczka biedna...

Asiu, kciuki za wizytę Tami :ok:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Czw cze 20, 2013 11:06 Re: OTW9-Żuk(*)...Tami i reszta futer...

w pracy mnie nie puszcza na nic z fb.

Bieda strasznie straszna. Maja walczy o nie jak lew.
To nie jest ta kicia co odeszła?
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]