Moderator: Estraven

piękny ranek i piękne foty
miłego dnia życzę 
puszatek pisze:pracuś z Ciebie![]()
piękny ranek i piękne foty
miłego dnia życzę

Człowiek nie wie, którą najpierw się zachwycić, więc tradycyjnie - wszystkie cudne puchatki a już Cymuś....smakowity
, żeby coś pomogło.....Miraclle pisze:Elu pierwsze co to wetka zapytała mnie czy Tysia miała analize moczu i czy wszystko jest ok.
Powiedziałam, że tak
Ona na to, że jak by były kryształy to takie posikiwanie normalne.
Wtedy powiedziałam o Fitusiu i ona skojarzyła to z naruszeniem terytorium.
Mnie też się wydaje, że Tysia nie jest zestresowana, bo żyje w stadzie od lat.
Izolacja to mój pomysł na test czy to by jej pomogło, ale tak jak piszesz to zmiana dla kota, a każda zmiana to stres.
To faktycznie musi być problem struwitów. Może ta pasta którą je nie działa na nią tak jak powinna?
Wiesz jak to jest jeden lek działa lepiej inny gorzej, a jeszcze inny w ogóle. Tak jak z ludźmi.
Kubuś jak brał phithophale (czy jakoś tak) na sikanie to w ogóle nie działało, a je teraz UrinoVet Cat i pomaga![]()
Ten proszek też jest na SUK, wyciąg ziołowy z żurawiny, pietruszki, melisy i czegoś jeszcze. Ponoć 2/3 kotów go lubi 1/3 nie ruszy.
Na moje szczęście Kubusiowi smakuje.
Może pogadaj z wetką o zmianie leku.
Ty się męczysz i Tysia pewnie też.
Elu, a może nowa kuweta dla Tysi.
Człowiek nie wie co doradzić![]()
"Tysiaczek - niewinniaczek" cudownyjak ja lubię ten jej nochalek
![]()
![]()
![]()
![]()

shira3 pisze:Naoglądałam się fot pięknych, ze ojej....Człowiek nie wie, którą najpierw się zachwycić, więc tradycyjnie - wszystkie cudne puchatki a już Cymuś....smakowity
![]()
Żeby dać fotkę fryzurki, trzeba ją miećNajlepiej świeżą a tu takiej brak....cierpliwości
Z sikaniem nie poradzę, bo nie wiem....ale współczuję i trzymam, żeby coś pomogło.....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości