AgaS1987 pisze:No pewnie! A ja mam slepaczka z bielmem na oku i kocham go całym sercem!
A niektórzy się go brzydzą
Ja to raczej brzydziłabym się takich bezdusznych durniów (jak ci „niektórzy”), a nie kociaka, który ma ślady po chorobie albo wypadku.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaS1987 pisze:No pewnie! A ja mam slepaczka z bielmem na oku i kocham go całym sercem!
A niektórzy się go brzydzą
barbarados pisze:Tak , znowu stereotypy . Wszystko ma być doskonałe . Zwierzęta też . I dealny york prowadzony przez idealną barbi na smyczy .
shira3 pisze:barbarados pisze:Tak , znowu stereotypy . Wszystko ma być doskonałe . Zwierzęta też . I dealny york prowadzony przez idealną barbi na smyczy .
Wyobrażacie sobie taki świat? O matko, na samą myśl mnie zęby bolą od tej cukierkowatościRóżnorodność jest ciekawsza
barbarados pisze:Tak , znowu stereotypy . Wszystko ma być doskonałe . Zwierzęta też . I dealny york prowadzony przez idealną barbi na smyczy . Idealny pers , leżący na poduszce nie załatwiający się , nie jedzący i nie niszczący![]()
AgaS , olej ich . Masz swojego kotka i już . Nie wiem czym oni się brzydzą , ale życzę im powodzenia i rozumu . chorym zwierzakom też należy się godne życie .
Uciekam juz , bo jutro na rano do pracy . Spokojnej nocki i pomiziajcie ode mnie futrzaki .Wszystkie
Jurto sprawdzę
wiesiaczek1 pisze:smutno, ale ile już odeszło naszych najdroższych kotów,![]()
Dobrzanoc, idę spać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 327 gości