Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ab. pisze:Kota nie można przebiałkować, białkiem zwierzęcym, bo one są bezwzględnymi mięsożercami. Weci często namawiają aby karmić RC, a to karma słabej jakości. Wpierają ludziom, że to jedyna najlepsza karma (z piór i robali z Chin) tylko dlatego, że mają z tego jakieś korzyści jak lekarze za przepisywanie określonych leków.
vanesia1 pisze:ab. pisze:Kota nie można przebiałkować, białkiem zwierzęcym, bo one są bezwzględnymi mięsożercami. Weci często namawiają aby karmić RC, a to karma słabej jakości. Wpierają ludziom, że to jedyna najlepsza karma (z piór i robali z Chin) tylko dlatego, że mają z tego jakieś korzyści jak lekarze za przepisywanie określonych leków.
To ja wiem i starsznie mnie to oburza :/ nie wiem natomiast jak z tym bilansowaniem produktów, to się jakoś oblicza w BARFie? Ile ma być białka, ile tłuszczy itd?
NatjaSNB pisze:O kurcze, to masz duuuużo na głowie! Trzymam kciuki za Czarnulkę i doktorat i pracę i randkę!!!
Kociara82 pisze:takie sikanie to moze byc wszystko-od problemow np z nerkami lub S.U.K., moze byc znaczenie terenu z jakiegos powodu, moga to byc jakies problemy behawioralne...
Jesli by sie to znow powtorzylo ja zrobilabym jej badania, a jesli by wyszly ok, to obroza z feromonami powinna pomoc.
Tosiunia, miziam, buziam, przytulam :*:*:*
vanesia1 pisze:Dziewczyny.... DOSTAŁAM SIĘ!! DOSTAŁAM! I NA DOKTORAT I DO PRACY NA UCZELNI! WYGRAŁAM KONKURS!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości