A ja razem z Tobą

A jak znam życie to zaraz się do nas dołączą zwierzaczki

Moderator: Estraven

shira3 pisze:A dzięki za kwiatki. Nie sciemniam. tak jest, o!

puszatek pisze:doczytałam, dooglądałam, dopodziwiałam ....odważne, młode i ładne dziewczyny![]()
![]()
mam podobny problem z sikawkową Kisią ale ona robi to czysto złośliwie, jeśli gdzieś leży jej wróg to tam sika, sika na folie, na pufy, nawet na leżące gdzieś ubranie, sika też okresowo, gdy to akurat wypada nie idzie jej upilnować, obawiam się, że swojej też nie upilnujesz![]()
u mnie trochę pomógł waniliowy zapach do ciasta, wysmarowałam kilka buteleczek w miejsca gdzie sikała i zaczęła je omijać
bałam się, że zasmrodzę całe mieszkanie ale nie czułam zapachu, poza tym co odkryłam zupełnie niedawno
pozdejmowałam przykrycia z kuwet bo często też było nalane obok, obecnie jest dużo lepiej, więcej rozsypanego żwirku ale podłoga sucha, zdarzają się wpadki ale jest o niebo lepiej

Megana pisze:Ja od lat rozczochrana tak samo, pora roku bez znaczenia![]()
Co do sikania koci - obawiam się, że trzeba po prostu przystosować jeden pokój. Klatka wydaje mi się zbyt drastycznym posunięciem.
Zawsze któryś z naszych kotów lał, nic się nie dało zrobić. Teraz leją co najmniej dwa. Od zawsze Sielawka, ale ona tak okresowo, natomiast Generał leje systematycznie.

miłe towarzystwo i spadam do pracusi

AnnAArczyK pisze:No to sobie potańcowałyśmy, jeszcze nie mogę złapać pionu![]()
![]()
![]()
Ja na figurę nie narzekam (jeszcze) ale na łupanie w krzyżu to i owszem![]()

Kotina pisze:Ja też nie narzekam .... gdy jestem luźno ubrana![]()
♥ 
izka53 pisze:Witam serdecznie kotinowo![]()
![]()
![]()
Przybylam popodziwiac piekna mloda Zuze i tak se przycupne.![]()
i wybaczcie brak polskich znakow, ale przed chwilka Pietrek uwalil chude doopsko na klawiaturze i oczywiscie wszystko poprzestawial, alt nie dziala, literki sie poprzestawialza ja goopia jestem i nie umiem odwrocic

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości