Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aniada pisze:kotkins pisze:- robimy podłogę z płytek w całym domu ,niech nasza ukochana córcia Amelcia sika sobie w imię boże !!
A fugi to - przepraszam - z czego będą???Pancerne jakoweś? Jak nam Polcia siusiała ku chwale ojczyzny, to w fugi wlazło, niestety. Moja rada: wielkie kafle, z jak najwęższymi odstępami.
kotkins pisze: (...)
A potem ktoś mi na gmailu pisze ,że on będzie dawał takiemu kotu whiskas bo "kot nie będzie jadł leiej niż ja..."!
I ja mam oddać kota bo" u mnie nie będzie siedział w klatce jak w DT"
Jasne.
W łóżku Cairo na jedwabnej pościeli jedząc polędwicę.
Jakoś to do mnie nie przemawia.
marta-jolka pisze: (...) Nie mówię o domach ubogich, które z litości przygarną bidę i dzielą się wszystkim co mają. (...)
Zosik pisze: (...)
Trzymajcie się kotkinsy. My też walczymy o zdrowie. Uda się nam i wam, bo....
jesteśmy fajne?
Blekitny.Irys pisze:marta-jolka pisze: (...) Nie mówię o domach ubogich, które z litości przygarną bidę i dzielą się wszystkim co mają. (...)
Dla takich domów, to ja mam ogromny szacunek - ..."dzielą się wszystkim, co mają"
Neigh pisze:Wy to się nie znacie jednak na kryminalistyce - ja tam zaproponowałam Kotkinsowi, żeby po prostu zrobił ogłoszenie i zaprosił do siebie takiego hmm typowego chętnego na kota:-)
Małż Kotkinsowy by sobie propozycji składanych osobiście posłuchał .....i jak go znam, to by pomknął w dal w popłochu z Lucjuszem tfu Lalusiem w objęciach......co by go niezrównoważony Kotkins nie oddał. Poza tym, co by się pośmiali to ich:-)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Marmotka i 27 gości