Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
VeganGirl85 pisze:Mam prośbę- będę wdzięczna za wsparcie bądź pokierowanie
napisałam do pani ogłaszającej kociaki, okazało się, że dokarmia 6 wolno żyjących kotów. Chciałaby je pokastrować i najlepiej oddać - jej sunia je goni i koty są ewidentnie problemem (jeśli dobrze zrozumiałam bytują na jej podwórku, zostały tam kiedyś podrzucone), ale problem jest ze złapaniem. Chodzi o Dąbrowę Górniczą. Chciałabym jej pomóc, ale poza darmówkami z miasta nie mam pomysłu... będę wdzięczna za info. Slużę numerem do niej na pw.
Mam też panią zainteresowaną tańszym zabiegiem w Dąbrowie i drugą w Mikołowie. Tu też będę wdzięczna za podpowiedzi
Lidka pisze:Trochę zdjęć z akcji w Ikei.
Zobaczymy jak to z chmurki pójdzie
http://sdrv.ms/14eeyfX
Pierwsze zdjęcie to moi podopieczni dokarmiani:)
AgaPap pisze:A ja jak próbuję wejść na stronę z fotkami to mi pisze, że nie może znaleźć strony
ja włażę przez firefoxa, z --> tego linka <-- i działa normalnie...AgaPap pisze:Tak mi pisze:
Ups! Przeglądarka Google Chrome nie znalazła strony sdrv.ms
Właziłam tez przez explorera i też nie może znaleźć stronyDziwne
AgaPap pisze:A teraz mi tak napisało:![]()
"Strona internetowa jest niedostępna
Nie można znaleźć serwera skydrive.live.com, ponieważ nie powiodło się wyszukiwanie DNS. DNS to usługa sieciowa służąca do translacji nazw witryn na adresy internetowe. Ten błąd jest najczęściej powodowany przez brak połączenia internetowego lub niepoprawną konfigurację sieci. Może być również spowodowany brakiem odpowiedzi serwera DNS lub działaniem zapory sieciowej, która uniemożliwia aplikacji Google Chrome dostęp do sieci."
Może mój komputer nie lubi się z ta stroną, odpuszczę sobie i w domu spróbuje
charm pisze:AgaPap pisze:A teraz mi tak napisało:![]()
"Strona internetowa jest niedostępna
Nie można znaleźć serwera skydrive.live.com, ponieważ nie powiodło się wyszukiwanie DNS. DNS to usługa sieciowa służąca do translacji nazw witryn na adresy internetowe. Ten błąd jest najczęściej powodowany przez brak połączenia internetowego lub niepoprawną konfigurację sieci. Może być również spowodowany brakiem odpowiedzi serwera DNS lub działaniem zapory sieciowej, która uniemożliwia aplikacji Google Chrome dostęp do sieci."
Może mój komputer nie lubi się z ta stroną, odpuszczę sobie i w domu spróbuje
jak jesteś w pracy, to możliwe, że masz jakieś ograniczenia i np blokują skydrive'a...
ale z domu na pewno będzie działało tak jak powinno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 104 gości