Moderator: Estraven
Regata pisze:casica - czyli dowolnie. Jak mi się TŻ właduje do auta, nie wyrzucać?
Jana, tak wybieram sięTylko na jeden dzień, bo w sobotę mamy imprezę rodzinną (w sumie mogłabym nie iść, ale samochód potrzebny, żeby tam dojechać i rodziców dowieźć...
)
Jadę w piątek, możliwie najwcześniej
Jana pisze:Regata pisze:casica - czyli dowolnie. Jak mi się TŻ właduje do auta, nie wyrzucać?
Jana, tak wybieram sięTylko na jeden dzień, bo w sobotę mamy imprezę rodzinną (w sumie mogłabym nie iść, ale samochód potrzebny, żeby tam dojechać i rodziców dowieźć...
)
Oj, to pewnie się miniemy
casica pisze:Nie wyrzucać, nie, ale zabrać spiwór/pościel. Łóżka polowe są, pościeli brak
casica pisze:Jana pisze:Regata pisze:casica - czyli dowolnie. Jak mi się TŻ właduje do auta, nie wyrzucać?
)
Oj, to pewnie się miniemy
Oj czemu? Zamiast spać do południa, rankiem zapraszamy, a po drodze o zimną maślankę ze sklepu można zahaczyć, będzie mile widziana :p
AYO pisze:Och Ciotki, jak ja Wam zawiiiiiiiszczam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Blue i 609 gości