Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:Masakra normalnie![]()
Tyle nieszczęścia.
violet pisze:A tym na balkonie nie można choćby prowizorycznie zasłonić tej szczeliny na dole, żeby nie wyskakiwały/nie wypadały?
Może jakąś tekturą?
Wszystkich ich szkodatakie śliczne malce...
a mama z maluszkiem pod samochodami - no to już żałość zupełna
Może ktoś jest na FB i zrobiłby "wydarzenie"?
Ja konta tam nie mam, ale widzę tu na forum, że to często przynosi efekt?
mb pisze:Z tego, co zrozumiałam, to ci ludzie, których jest ten balkon, to raczej nie przejmują się sytuacją tych kotów.
dokładnie, bo dopuki były małe i się nie rozłaziły, to było okey, ale teraz, gdy w dzień i w nocy te koty zeskakują z balkonu i pani musi chodzić i z powrotem wsadzać to ma dosyć, szczególnie w nocy gdy małe się drą bo nie mogą wejść.
Ta koteczka spod samochodów wygląda na przerażoną, jakby ją ktoś tam wyrzucił, razem z tym malcem
Anna61 pisze:.mb pisze:Ta koteczka spod samochodów wygląda na przerażoną, jakby ją ktoś tam wyrzucił, razem z tym malcem
Nie Marysiu, nikt jej nie wyrzucił, bo ona tam jest od lat, wcześniej opiekował się tymi bezdomnymi kotami jakiś pan który umarł i teraz te bidy nie wiedzą co i gdzie mają się podziać, bo są przeganiane przez mieszkających tam ludzi.
Tą bidę i tą z za plota, to cały czas obsiada stado kocurów, a te kotki bardzo płaczą a ta pani która teraz je dokarmia musi patrzeć na to wszystko i nie może sobie z tym poradzić.
Anna61 pisze:mb pisze:Masakra normalnie![]()
Tyle nieszczęścia.
A najgorsze, że u nas(Pabianice) już się skończyły talony na darmowe sterylizacje.
Szlag by to wszystko trafił!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości