Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ab. pisze:Ewa L. pisze:ab. pisze:Pędzi ten wątek jak torpeda![]()
Ja też śmieję się czytając forum, wygląda to nieco dziwnie, ale cóż nikt nie jest doskonały
Witaj!
Foch już ci minął
Nie nie minął, ale jak potrwa do jutra to się na 5 część mogę nie załapać
Ewa L. pisze:ab. pisze:Ewa L. pisze:ab. pisze:Pędzi ten wątek jak torpeda![]()
Ja też śmieję się czytając forum, wygląda to nieco dziwnie, ale cóż nikt nie jest doskonały
Witaj!
Foch już ci minął
To przestań fochować i dołącz do nas. Tu sie odbywają poważne dyskusje![]()
ab. pisze:Ewa L. pisze:ab. pisze:Ewa L. pisze:ab. pisze:Pędzi ten wątek jak torpeda![]()
Witaj!
Foch już ci minął
To przestań fochować i dołącz do nas. Tu sie odbywają poważne dyskusje![]()
No dobra![]()
Chmielewska czytałam dawno temu, teraz połykam thrillery medyczne, ale nie tylko. Odstresowują mnie takie książki
ab. pisze:Chmielewska czytałam dawno temu, teraz połykam thrillery medyczne, ale nie tylko. Odstresowują mnie takie książki
floxanna pisze:Rzeczywiście Doncowa podobnie pisze do Chmielewskiej, ale pewnie jakiś procent smaczków ginie w tłumaczeniu. A dla mnie niekwestionowanym przebojem jest i chyba już zawsze będzie „Wszystko czerwone” z uroczymi kwestiami pana Muldgaarda. Część z nich weszła na stałe do naszego domowego języka, na przykład „reszta kadłuba w ciemno”, „pani biała glizda takoż” czy „wizytować krze”
floxanna pisze:Rzeczywiście Doncowa podobnie pisze do Chmielewskiej, ale pewnie jakiś procent smaczków ginie w tłumaczeniu. A dla mnie niekwestionowanym przebojem jest i chyba już zawsze będzie „Wszystko czerwone” z uroczymi kwestiami pana Muldgaarda. Część z nich weszła na stałe do naszego domowego języka, na przykład „reszta kadłuba w ciemno”, „pani biała glizda takoż” czy „wizytować krze”
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Meteorolog1 i 38 gości