Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:O ! Cześć AgaS
barbarados pisze:Moi się przyzwyczaili . Nie mieli wyjścia . Kiedyś śmiałam się sama do siebie nad książkami Chmielewskiej , dziś nad forum .
Ewa L. pisze:barbarados pisze:Moi się przyzwyczaili . Nie mieli wyjścia . Kiedyś śmiałam się sama do siebie nad książkami Chmielewskiej , dziś nad forum .
Ja też i tak Chmielewską zaraziłam moją mamę.
ab. pisze:Pędzi ten wątek jak torpeda![]()
Ja też śmieję się czytając forum, wygląda to nieco dziwnie, ale cóż nikt nie jest doskonały
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Moi się przyzwyczaili . Nie mieli wyjścia . Kiedyś śmiałam się sama do siebie nad książkami Chmielewskiej , dziś nad forum .
czytałyście Całe zdanie nieboszczyka? ja płakałam ze śmiechu nad tą książką![]()
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Moi się przyzwyczaili . Nie mieli wyjścia . Kiedyś śmiałam się sama do siebie nad książkami Chmielewskiej , dziś nad forum .
czytałyście Całe zdanie nieboszczyka? ja płakałam ze śmiechu nad tą książką![]()
Ewa L. pisze:ab. pisze:Pędzi ten wątek jak torpeda![]()
Ja też śmieję się czytając forum, wygląda to nieco dziwnie, ale cóż nikt nie jest doskonały
Witaj!
Foch już ci minął
Ewa L. pisze:Obecnie mam z 60 książek Chmielewskiej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości