agusialublin pisze:barbarados pisze:Może od słońca spłowiał ?
nom, a poza tym ja codziennie myję włosy no więc ta farba szybko schodzi
To pewnie dlatego!
Ja na razie pozostaję przy swoich naturalnych siwkach - zaczęły mi się podobać.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:barbarados pisze:Może od słońca spłowiał ?
nom, a poza tym ja codziennie myję włosy no więc ta farba szybko schodzi
barbarados pisze:Nie ścinaj , deszcz by ci do szyi padał![]()
Też kłaki myję codziennie .
agusialublin pisze:barbarados pisze:Nie ścinaj , deszcz by ci do szyi padał![]()
Też kłaki myję codziennie .
no właśnie włosy są po to aby deszcz na kark nie padał![]()
a długie masz czy krótkie?
bo ja takie pół długie znaczy się na BOBA(budowniczego)
barbarados pisze:Prawie do pasa . Proste . I grzyweczkę włażącą w oczy . I tylko umyje i nie muszę układać .
barbarados pisze:Sama podcinamTroche nie równo , ale nie widać .
agusialublin pisze:barbarados pisze:Sama podcinamTroche nie równo , ale nie widać .
jak kiedyś zaczęłam sobie podcinać sama, następnie mąż poprawił, później ja małą korektę strzeliłam i zostałąm bez grzywki
barbarados pisze:Prawie do pasa . Proste . I grzyweczkę włażącą w oczy . I tylko umyje i nie muszę układać .
MonikaMroz pisze:barbarados pisze:Prawie do pasa . Proste . I grzyweczkę włażącą w oczy . I tylko umyje i nie muszę układać .
Też kiedys takie miałam ;( Wygoda jak nie wiem co. Umyć wyschną i mieć spokó a nie ukladanie i bawienie sie z niesfornymi kudłami. I nie mogę tego dziadostwa zapuścić bo ciągle mnie cos kusi żeby obcinać i zawsze jestem nie zadowolona z efektu wrrrr
barbarados pisze:Mam nie równe włosy . Sama nawet sobie troszeczkę końcówki podcinam . I jakoś to wygląda . Ludzie w popłochu nie uciekają . Jeszcze .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 101 gości