7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 17, 2013 13:06 Re: DT- juz tylko TRI do złapania! Jeszcze jeden rudas w dom

heheh, ale niespodzianka! ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon cze 17, 2013 18:03 Re: DT- juz tylko TRI do złapania! Samanta choruje:(

chyba nie miala córka glowy by mnie zatłuc za tę niespodziankę 8) bo niestety, zgodnie z oczekiwaniami potwierdziło się, że malutka Samanta ma zapalenie płuc. Już jest na nowym antybiotyku i mam nadzieję że wydobrzeje. Nienawidzę tego.
prosimy o kciuki mocne za małą

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pon cze 17, 2013 18:20 Re: DT- juz tylko TRI do złapania! Samanta choruje:(

są, cały czas, mimo że łapy bolą :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon cze 17, 2013 18:44 Re: DT- juz tylko TRI do złapania! Samanta choruje:(

dzięki, doceniam to szczególnie :D 8)

asia2

Post » Wto cze 18, 2013 17:28 Re: DT- juz tylko TRI do złapania! Samanta choruje:(

som,som :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto cze 18, 2013 18:49 Re: DT- juz tylko TRI do złapania! Samanta choruje:(

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto cze 18, 2013 18:54 Re: DT- juz tylko TRI do złapania! Samanta choruje:(

som i od nas :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto cze 18, 2013 22:17 Re: DT- juz tylko TRI do złapania! Samanta choruje:(

dzięki dziewczyny. Oklepuje płucka malej, dostala mucosolvan by rozrzedził wydzielinę i jakos do przodu. po porannej tofinie nie ma gorączki , apetyt w miarę. Zrobilam jej kroplówkę ale niestety pod koniec wenflon się zepsuł. mam nadzieję, że nic się nie będzie dzialo zlego. szybko się męczy. Biedna maluszka. Rudasy dobrze. Przez chwilę obawialam się o jednego rudzielca ale jest w porządku. Oby noc minęła spokojnie bo dziś w nocy bardzo się trzęsłam o Samantę. Była słabiutka wieczorem i balam się najgorszego w nocy.
Trzymajcie dalej . Duzo to dla mnie znaczy.

Rudy wlóczęga jest w domu. Dostał książeczkę z Koterii i demograficzny numer rejestracyjny zostal w niej wpisany :?: :?:
Pierwszy raz cos takiego mi się zdarzyło z wolnozyjącym. Nie wiem czy on mial czipa czy mu go wpięto czy co? Musze dopytać bo córka , która go odbierała jakos nie zainteresowała się tym tematem :D

Sika tak smrodliwie że wolalam go z jajkami :lol:

asia2

Post » Śro cze 19, 2013 9:47 Re: DT- juz tylko TRI do złapania! Samanta choruje:(

Trzymam kciuki za maleńką Samantę, dacie radę, nie ma innej opcji!!!
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro cze 19, 2013 10:23 Re: DT- juz tylko TRI do złapania! Samanta choruje:(

Ja też trzymam.
:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro cze 19, 2013 12:59 Re: DT- Rudy szuka domu, Samanta choruje:(

Czarna Samanta , tak nazywa ją wetka dziś zupełnie dobrze , na tyle, że nie jedziemy na kontrolę. Reszta futer też ok. Smarcze tylko Groszek i ma zatkany nochalek. I jeszcze Sebek rudasek ale poza tym nic mu nie jest na szczęście.

Młody Rudy, jeszcze bez imienia zachowuje się dobrze do pewnego momentu. Gdy czegoś nie dostaje, gryzie. A taki słodyczek by ktos powiedział. Fakt , że nie często ale jednak dziabie, będzie trochę pracy nad nim . Na razie trzymam go w domu po kastracji, zrobie zdjęcia i ogloszę, przetrzymam. Jak nic się nie będzie dzialo w adopcji, to nie wiem co zrobić. Szkoda go trzymac w domu , samego. Na moje stado nie mam co liczyc , że się ucieszy i zaakceptuje. Czego jestem pewna to tego, że będę miala wiecej sików po domu.

Rudy smok do oddania :!: :!: :D

asia2

Post » Śro cze 19, 2013 13:49 Re: DT- juz tylko TRI do złapania! Samanta choruje:(

Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw cze 20, 2013 12:42 Re: DT- juz tylko TRI do złapania! Samanta choruje:(

Samantka jakos daje radę, oddycha dziś trochę cieżej niż wczoraj wieczorem ale mam nadzieję że po mucosolvanie się poprawi.

Natomiast dowiedzialam się wczoraj wieczorem , że dziewczynka z młodszego miotu ( nawet zaszczepiona juz tydzien temu), która jest u Pauliny ma problem. Nie wiem co wlaściciwe się dzieje ale temp spadła do 37 stopni i tak sie kiepawo trzyma. Jak będę wiedziala wiecej , napiszę

asia2

Post » Czw cze 20, 2013 15:22 Re: DT- juz tylko TRI do złapania! Samanta choruje:(

za burasię ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon cze 24, 2013 2:21 Re: DT- juz tylko TRI do złapania! Samanta choruje:(

cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]