Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gpolomska pisze:Ale ja chyba za dużo myślę.
Słupek pisze: Hihi ... chciałyśmy spróbować z naszą wetką RC Calm suchy dla psa ... on royala nie rusza. Znaczy - psia niegupia.
Agop pisze:a co do jaj... Irysie... w czym te skorupki... wersja dla analfabety potrzebna (czyt. JA) - w mięsie zmieszane, z mokrym, czym to roztarte? może i my spróbujemy... kiedyś pisałam, ze u nas w domu dieta mało ciekawa- przemrożone trzy dni surowe tylko idzie, najlepiej wołowe( po kurczaku następował "wyrzyg" wiec parę razy spróbowaliśmy i się poddałam), parę chrupek (ale na dobrą dietę to za mało), sosik z mokrego (mogłabym uruchomić produkcję pół mokrej karmy- oddam wszystkie kulki z mokrego- idealnie wylizane na spodku zostają)więc suplementujemy witaminy, ale o skorupkach czytałam, moze by i u nas wlazły jakoś w tą kudłatą dupkę....
gpolomska pisze:Znalazłam np. taką mączkę i do tego miarkę - razem dają niedrogi fajny zestaw na bardzo długo. Wystarczy przeliczyć i podzielić porcję analogicznie do dawkowania (jeden gość pisał, że rozsypuje odmierzoną ilość na kartce w kratkę równą warstwą i tak dzieli); skorupki są prawie bez smaku, a przyswajalność wapna największa... no i naturalne to jest. Ale ja chyba za dużo myślę.[/size]
Słupek pisze:Tyle, że może być problem z podawaniem Magnolci.
Biba ma bezzbożowe chrupki GranataPet i Applawsa. GranataPet całkiem smaczne wg małej są - już przetestowałyśmy krewetki i kaczkę. One są w małych opakowaniach 400 gram, więc może warto spróbować?gpolomska pisze:...dla wrażliwego żołądka tak naprawdę tylko mokre się nadaje - w tym BARF, a już na pewno nie chrupki z ciężkostrawnymi dla kota zbożami...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, lucjan123, luty-1, MB&Ofelia i 45 gości