Blekitny.Irys pisze:MB&Ofelia pisze:8O![]()
![]()
Porwali Lalusia![]()
![]()
![]()
![]()
Tu nie ma co płakać. Tu trzeba zorganizować ekspedycję ratunkową i odbić Lalusia
proponuję zasadzkas....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blekitny.Irys pisze:MB&Ofelia pisze:8O![]()
![]()
Porwali Lalusia![]()
![]()
![]()
![]()
Tu nie ma co płakać. Tu trzeba zorganizować ekspedycję ratunkową i odbić Lalusia
kotkins pisze:- robimy podłogę z płytek w całym domu ,niech nasza ukochana córcia Amelcia sika sobie w imię boże !!
Aniada pisze:kotkins pisze:- robimy podłogę z płytek w całym domu ,niech nasza ukochana córcia Amelcia sika sobie w imię boże !!
A fugi to - przepraszam - z czego będą???Pancerne jakoweś? Jak nam Polcia siusiała ku chwale ojczyzny, to w fugi wlazło, niestety. Moja rada: wielkie kafle, z jak najwęższymi odstępami.
kotkins pisze: Małż :
- zgodził się na tymczasowanie Lalusia...
-...bo wszak koty Cairo biedaka katują ( a swistak siedzi i zawija je w sreberko)
- Kotkins z Cairo dosłownie JUŻ robią ogłoszenia adopcyjne- aczkolwiek Małż się zgadza ,że dom musi być z gatunku co to "sam lata" bo Laluś jest BIEDNYM KOTKIEM BEZ OCZKA (!)
Ogłoszenia też świstak właśnie zawija...
Anneke_ pisze::strach: Kotkinsie, a czy Małż ma blokadę na forum? żeby nie podczytał tu niczego...
Aniada pisze:kotkins pisze: mój biedny Laluszek...
Paczcie, Dziewczyny, mamy to na piśmie.
kotkins pisze:Jak mnie nachodzi zbożna na niebieskiego to se jadę do Ewissko, poprzebywam z pół godzinki z Blusiem i zaraz mi PRZCHODZI!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka i 43 gości