Moderator: Estraven
maciejowa pisze:Siemka Mru! U nas dzisiaj była wolna chata. Cały dzień na balkonie!
Trójeczka
MalgWroclaw pisze:Wiesz, co się stało, Mru? Na dachu siatki balkonowej przesiadują gołębie. Kupę robią na balkon i nie mamy wstępu![]()
Fasolka
maciejowa pisze:U nas ptoków nima, bo Duzi założyli pancerną siatę i jak chcę ptoka upolować, to muszę się wspinać pod sam sufit po tej siatce i wtedy łapą mogę je po ogonach choć pomacać
Marceli.
Dorota pisze:maciejowa pisze:U nas ptoków nima, bo Duzi założyli pancerną siatę i jak chcę ptoka upolować, to muszę się wspinać pod sam sufit po tej siatce i wtedy łapą mogę je po ogonach choć pomacać
Marceli.
Umiesz sie wspinac????![]()
Mru nieumiejacy![]()
maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:U nas ptoków nima, bo Duzi założyli pancerną siatę i jak chcę ptoka upolować, to muszę się wspinać pod sam sufit po tej siatce i wtedy łapą mogę je po ogonach choć pomacać
Marceli.
Umiesz sie wspinac????![]()
Mru nieumiejacy![]()
Umiem. Duża polowała na mnie wiszącego na siatce, żeby obejrzeć mnie z dołu, przez prawie trzy lata. Udało się jej tydzień temuŁatek i Tosia się nie wspinają. Ja jestem wysokogórski!
M.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, maeria89 i 560 gości