Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinnia pisze:a co jest?
Ewa.KM pisze:Kinnia pisze:a co jest?
morelowa pisze:Jak już będziesz pisała tę resztę, to może jednym zdaniem dasz radę napisać, co właściwie sie stało, że psiaki nie są w jakimś tam schronie... nie pamiętam.. coś od 'ciaputkowa'?Pogubiłam się, nie śledziłam wątku, nie wiem, w którym miejscu coś na temat..
Były jakies problemy z wyłapaniem, czy coś.. no, nie pamiętam, a tak jakoś na widok tych grabi mi się przypomniało..
morelowa pisze:Jak już będziesz pisała tę resztę, to może jednym zdaniem dasz radę napisać, co właściwie sie stało, że psiaki nie są w jakimś tam schronie... nie pamiętam.. coś od 'ciaputkowa'?Pogubiłam się, nie śledziłam wątku, nie wiem, w którym miejscu coś na temat..
Były jakies problemy z wyłapaniem, czy coś.. no, nie pamiętam, a tak jakoś na widok tych grabi mi się przypomniało..
jo.anna pisze:
Masza jest przepiękna !!!!
Kinnia pisze:morelowa pisze:Jak już będziesz pisała tę resztę, to może jednym zdaniem dasz radę napisać, co właściwie sie stało, że psiaki nie są w jakimś tam schronie... nie pamiętam.. coś od 'ciaputkowa'?Pogubiłam się, nie śledziłam wątku, nie wiem, w którym miejscu coś na temat..
poczytaj, odświeżysz pamięć i wyobraźnię poćwiczysz![]()
dużo stron wątku nie ma ..... z czego sporo o Maszy więc odpuścić je możesz ..........
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga_tka, Beanie, Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510, KotSib, muza_51, Wojtek i 52 gości