Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Carmen201 pisze:VeganGirl zdaje się wie co robić: klatka - łapka do pożyczenia i miejsca w Koterii do zaklepania.
Podwózka się znajdzie o ile osoba, która założyła wątek nie ma samochodu. Dajcie tylko znać wcześniej jak umówicie się na łapanie - 2 osoby z pewnością wystarczą.
VeganGirl85 pisze:VeganGirl razem z założycielką wątku odstawiły w poniedziałek matkę starszego miotu na zabieg![]()
teraz natomiast podłączę się do wątku z zapytaniem o sytuację w wiadomej okolicy:
Często wracam do domu pociągiem, wysiadam na stacji Olszynka, wracam Chłopickiego i potem Szaserów. Sporadycznie widuję koty w ogródku posesji chyba nr 33- na wysokości pętli jednego z autobusów. Kiedyś przyuważyłam, jak wchodzi tam pani i je karmi, wybieram się z nią porozmawiać jak w końcu na nią trafię.
W piątek wracając ok 22.30 zauważyłam na trawniku przed blokiem nr Chłopickiego 22 2 dorosłe koty i 2 kociaki ok. 2-miesięczne, wyglądały na zadbane. Nigdy wcześniej nie widziałam żadnego z nich.
Ktoś tam działa? Zna karmicieli? Obawiam się że to mogą być ofiary wakacji...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości