Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Teorie mam wzorowo opanowana,tylko jakos praktyka mi nie wychodzi-Gucio nauczyl sie wymiotowac, pluc i pienic tabletkamijaaana pisze:dalia pisze:anulka111 pisze:Fajny pomysl![]()
A ja sie glowie ,jak w nd podam dwa razy po pol tabletki rudemu
Anulka jak to jak![]()
wprost do mordy rudego przecież
łapiesz chwytem obezwładniającym, otwierasz pychol i wrzucasz![]()
potem przytrzymujesz łepek drapiąc kotka po gardle i przez zaciśnięte zęby , wzrokiem rzucając pioruny mówisz: przełknij cholero jedna![]()
i kotek łyka posłusznie![]()
przetestowane na kocurach mco - daje radę
No tak. W pychol.
Pod ogon raczej nie polecamy podawania tabletek.
anulka111 pisze:Teorie mam wzorowo opanowana,tylko jakos praktyka mi nie wychodzi-Gucio nauczyl sie wymiotowac, pluc i pienic tabletkamijaaana pisze:dalia pisze:anulka111 pisze:Fajny pomysl![]()
A ja sie glowie ,jak w nd podam dwa razy po pol tabletki rudemu
Anulka jak to jak![]()
wprost do mordy rudego przecież
łapiesz chwytem obezwładniającym, otwierasz pychol i wrzucasz![]()
potem przytrzymujesz łepek drapiąc kotka po gardle i przez zaciśnięte zęby , wzrokiem rzucając pioruny mówisz: przełknij cholero jedna![]()
i kotek łyka posłusznie![]()
przetestowane na kocurach mco - daje radę
No tak. W pychol.
Pod ogon raczej nie polecamy podawania tabletek.![]()
Rys wije sie jak waz......i jesli zje tabletke......to wylacznie z litosci nade mna po dlugim molestowaniu
dalia pisze:Anulka [...]
weź Ty się do roboty i naucz dopóki masz koty zdrowe, bo jak zachorują to na naukę będzie cokolwiek za późno
anulka111 pisze:Taaaaaaaaaaaaaaaa teoria,a praktyka to spotkanie z lagodna osmiornica wijaca sie i wydajaca dziwne dzwieki mordowanego kotka
dalia pisze:masz za mało kotów jeśli dajesz się kotom usidlić i zmanipulować
zabers pisze:dalia pisze:masz za mało kotów jeśli dajesz się kotom usidlić i zmanipulować
to znaczy, że mam w sam raz - żaden u mnie nie ma szans uniknąć "przydziału" (obsługuję bez udziału TŻ. za mientki jest). istnieje też druga możliwość - jestem złym zabersem
dalia pisze:zabers pisze:dalia pisze:masz za mało kotów jeśli dajesz się kotom usidlić i zmanipulować
to znaczy, że mam w sam raz - żaden u mnie nie ma szans uniknąć "przydziału" (obsługuję bez udziału TŻ. za mientki jest). istnieje też druga możliwość - jestem złym zabersem
dla Ciebie w sam raz dla Anuli za mało
istnieje coś takiego jak predyspozycje osobnicze
a poza tym Zabers jest jest zły bo jest tfardy nie miętki
zabers pisze:dalia pisze:zabers pisze:dalia pisze:masz za mało kotów jeśli dajesz się kotom usidlić i zmanipulować
dla Ciebie w sam raz dla Anuli za mało
istnieje coś takiego jak predyspozycje osobnicze
a poza tym Zabers jest jest zły bo jest tfardy nie miętki
mam , znaczy, dobre predyspozycje osobniczenie byle jaki ze mnie osobnik
anulka111 pisze::evil: Zapraszam na obcinanie pazurków u Gucia
zabers pisze:anulka111 pisze::evil: Zapraszam na obcinanie pazurków u Gucia
to kiedy?
dalia pisze:jaaana na dzieciach sie znasz lepiej ode mnie
nudzą się wiec może jako to obrócić na korzyść kotów? na pewno umiesz trafić do gówniarzy, moze pomogą w karmieniu?
a jak oni nieedukowalnee dno to proponuje sie z dzielnicowym zaprzyjaźnić - Tobie proponuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 158 gości