U nas już padało i pewnie na tym nie koniec.
Weekend w końcu się zaczyna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Bardzo podoba mi się ten twój tatuaż - czy to Mru jest na nim?
Ewa L. pisze:Naprawę śliczny!
Ewa L. pisze:Cyknij fotkę jak teraz wygląda
maciejowa pisze:Cześć kobitki, głowa mnie boli. Fajnie, że do nas zajrzałaś FasolkoTosia czuje się u nas bardzo dobrze, zaprzyjaźniła się z Marceliną, który wcale już nie reaguje na nią jak na obcą. Łatek jeszcze trochę buraczy, ale w zasadzie też zrobił postępy. Miałam wyrzucić pościel na balkon, ale chyba będzie padać... Znowu
Do bani ta wiosna!
MaryLux pisze:maciejowa pisze:Cześć kobitki, głowa mnie boli. Fajnie, że do nas zajrzałaś FasolkoTosia czuje się u nas bardzo dobrze, zaprzyjaźniła się z Marceliną, który wcale już nie reaguje na nią jak na obcą. Łatek jeszcze trochę buraczy, ale w zasadzie też zrobił postępy. Miałam wyrzucić pościel na balkon, ale chyba będzie padać... Znowu
Do bani ta wiosna!
Jaka wiosna? Gdzie wiosna? My mamy upały.
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Cześć kobitki, głowa mnie boli. Fajnie, że do nas zajrzałaś FasolkoTosia czuje się u nas bardzo dobrze, zaprzyjaźniła się z Marceliną, który wcale już nie reaguje na nią jak na obcą. Łatek jeszcze trochę buraczy, ale w zasadzie też zrobił postępy. Miałam wyrzucić pościel na balkon, ale chyba będzie padać... Znowu
Do bani ta wiosna!
Jaka wiosna? Gdzie wiosna? My mamy upały.
też chcę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 8 gości