Ogólny stan kocurka jest dobry. Miziak, gdy tylko dojdzie do siebie będzie z pewnością zadowolony. Poczuje komfort. Tylko teraz na mój widok znowu ucieka

Dziękuję za kciuki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
karolinabh pisze:Jak już wspomniała Małgosia Miziak stracił 10 zębów. Biedaczysko ma zapalenie dziąseł z powodu zaburzenia immunologicznego. Na szczęście pozostały kły, które moim zdaniem dodają mu urokui po trzonowcu. Zabieg przebiegł bez niespodzianek. Choć przy czyszczeniu kamienia bardzo krwawiły mu dziąsła. Dochodzi do siebie. Odwiedził już kuwetę, siedział na parapecie i właśnie wskoczył na półkę telewizyjną. Weterynarz zadzwoniła do mnie i stwierdziła,że Miziak to hardcorowiec
. Przez dwa tygodnie ma przyjmować antybiotyk. Dziąsła mam smarować maścią, jednak słabo to widzę.
Ogólny stan kocurka jest dobry. Miziak, gdy tylko dojdzie do siebie będzie z pewnością zadowolony. Poczuje komfort. Tylko teraz na mój widok znowu ucieka.
Dziękuję za kciuki.
Gibutkowa pisze:Nie zdziw się Karolinka jak Miziak pierwsze czego spróbuje do jedzenie to będą chrupki.
MalgWroclaw pisze:Ramka jest najbardziej empatyczną kotką, jaką znam (i moja Florka, oczywiście).
Nie zaczynasz od początku. Jesteście rodziną.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 115 gości